up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Inov8

Inov8

Alle ( Inov8 )

Mest købte

Se alle produkter flecha

Om Inov8

Inov-8 er et globalt anerkendt mærke, der har revolutioneret verden af ​​sport og fitnessudstyr. Født ud af ønsket om at styrke atleter med innovative og højtydende udstyr, har Inov-8 blevet et betroet navn for dem, der søger skæringskant løsninger til at brændstof deres aktive livsstil. Mærkets rejse startede i 2003, da det blev grundlagt i Storbritannien af ​​Wayne Edy. Inov-8's vision var klar fra starten: at give atleterne det udstyr, de har brug for at erobre diverse terræn og opnå deres fitnessmål. Inov-8's urokkelige dedikation til atleter og deres behov har gjort det til en leder inden for verden af ​​sport og fitnessudstyr. Fra tøj, der kombinerer mode og funktion til sko, der forbedrer ydeevnen, fortsætter Inov-8 med at presse grænserne for, hvad der er muligt inden for sportstøj og udstyr, så atleter kan opnå deres bedste, uanset udfordringen.
Pioner Performance Gear for den moderne atlet

Inov-8 herretøj linje er et vidnesbyrd om mærkets engagement i at kombinere funktionalitet med stil. Fra letvægts og åndbare løbetøj til holdbare og fugttransporterende shorts er deres tøj designet til at modstå de hårdeste træninger. Fremstillet med præcision sikrer Inov-8 herretøj, at atleterne yder deres bedste, mens de ser godt ud. Mærkets kollektion af dametøj kombinerer komfort og æstetik, hvilket gør hvert stykke til en essentiel del af en aktiv livsstil. Inov-8 dametøj er det bedste valg for kvindelige atleter over hele verden. Inov-8 hydration vests er designet til atleter, der kræver det bedste fra deres udstyr. Disse vester er designet til udholdenhedsløbere, vandrere og udendørsentusiaster, der har brug for et bekvemt og effektivt måde at holde sig hydreret på farten. Med funktioner som flere lommer til nødvendigheder og en tæt pasform er Inov-8 hydration vests bygget til at forbedre ydeevne og udholdenhed. Inov-8 sko er berømte for deres førende teknologi og overlegen håndværk. Inov-8 sko fejres for deres holdbarhed og støtte, hvilket gør dem til et ideelt valg for atleter, der søger optimal ydeevne i forskellige miljøer. Inov-8 løbesko er designet til at propellere løbere til deres personlige bedste. Uanset om det er en vejræs eller et cross-country løb, tilbyder disse sko superior dæmpning, trækkraft og stabilitet. Når terrænet bliver ru, skinner Inov-8 trail løbesko. Disse sko er bygget til at håndtere de hårdeste udendørsudfordringer, og tilbyder usammenligneligt greb og beskyttelse. Inov-8's dedikation til at skabe holdbare, højtydende sti løbesko har gjort dem til en favorit blandt eventyrssøgere. Inov-8 running bottles er designet til at holde atleterne opfrisket gennem deres træninger. Disse flasker er designet til bekvemmelighed, med ergonomiske greb og lækageresistente funktioner.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk