up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Kelme Løbe Skoe Valencia

plus
Kelme

Kelme Løbe Skoe Valencia

Produktbeskrivelse Kelme Løbe Skoe Valencia

Ny sko til KELME løbefamilien, ny sæson ny by. Cushion Valencia skiller sig ud for sit åbne design, dens base er bygget på et teknisk mesh, der letter indtrængen af luft og holder foden ved en stabil temperatur. Overdel bygget med termoforseglede stykker, der gør den meget let, da de ikke har nogen sømme. Custom KELME-sål med en ny sammensætning i den seneste generation Phylon, som absorberer mere stød i hvert trin, sål monteret i EVA og syet i Estrobel.


Specifikationer:

Sammensætning: Tekstil og syntetisk


Hos runnerinn, kan du se alle egenskaber på Kelme Løbe Skoe Valencia. I vores løb og triatlon butik, har vi mange størrelser i Kelme Løbe Skoe Valencia. Sikker og nem betaling! Vi har også mange andre Kelme Løbe Skoe Valencia, andre tilbud på andet løb og triatlon udstyr.

Funktioner Kelme Løbe Skoe Valencia

Sål
Neutral
Drop
9-12 mm
Farve
Blå
Fodtøjsvægt
Over 300 g
Bredde på sko
Standard

Leder du efter løbesko?

Leder du efter løbesko?

Vi hjælper dig med at finde de rigtige sko

Start

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Kelme Løbe Skoe Valencia

Kelme valencia

-

Super behagelige sko.

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up