up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top
Hjem

Løbeudstyr

Solbriller - Køn: Unisex

()
load

Hvilken type solbriller er bedre til løb?

En af de vigtigste faktorer for at udmærke sig i ydeevne er din evne til at se ting med dine øjne. Visionen er faktisk værdifuld. Næsten alle atleter ville bestemt tro, at det at kunne se klart er et af de bedste aktiver, de har. Da løb er anerkendt som en populær aktivitet over hele kloden, der udøves af mange i forhold til andre fysiske aktiviteter, er vigtigheden af at have et levende syn et vigtigt element i løb.
Løbende solbriller er det, hver løber leder efter for at holde øje med banen og holde synet beskyttet mod skadelige UV stråler.
Bedste løbende solbriller er lavet på en måde, der hjælper med at beskytte dit syn på mange måder og under forskellige forhold. Det hjælper med at beskytte dig mod forskellige øjeninfektioner, der kan ske på grund af kontinuerlig dryp af sved i øjnene og efterfølgende gnide dem.
Dine øjne kan blive offer for snavs og støv, når du er på farten, men løbende solbriller kommer imellem som et skjold og beskytter dine øjne mod alle disse irriterende faktorer.
Nedenfor er et par af de bedste løbeglas, som du kan vælge, når du går i gang med dit næste køb.

Zeal Boone løbende solbriller

Disse er lette, slidstærke og komfortable løbebriller. De er holdbare i et omfang, som du ikke behøver at genere, hvis du taber dem.

Julbo Aero løbende solbriller

Disse briller har en udluftning øverst, der giver let ventilation og hjælper med at undgå tågen ved at holde luftstrømmen forbi mellem linsen og rammen.

ROKA Halsey solbriller

Dette er bedre kendt for at være utrolig let og give mode et nyt look. Dette leveres med multi directional GEKO polstringsteknologi, der klæber til dit ansigt, selvom du sveder meget. Nogle af de mest kendte mærker, der tilbyder de bedste solbriller til løb, er nævnt til din reference; Nike , Oakley , Julbo , Zone3 , Cebe .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk