up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Merrell

kvindes vandreture

kvindes vandreture

mænds vandreture

mænds vandreture

børn

børn

mandens trail løb

mandens trail løb

kvinders trail løb

kvinders trail løb

Casual sko

Casual sko

Afdelinger

Børnesko

Damesko

Herresko

Alle( Merrell )

Nyheder

Se alle produkter flecha

Mest købte

Se alle produkter flecha

Merrell

Merrell er et velkendt fodtøjs- og tøjmærke. Merrell var et mærke, der blev etableret af Clark Matis, John Schweizer og Randy Merrell i 1981.
Brandet sigter mod at udvikle produkter ved at kombinere stil, komfort og ydeevne for folk, der ønsker at udforske med tillid. Det er dedikeret til at skabe en lige og inkluderende kultur. Hos Merrell tror holdet i at dele magten ved at være udendørs. Det kæmper for at inspirere mennesker over hele verden og for at hjælpe med at sikre prøven. Dens vision er at udvikle og levere omhyggeligt formet, præcist testede produkter, der viser sig at være bedst for ydeevne, holdbarhed og alsidighed. Runnerinn er butikken, hvor du får alt, hvad du har brug for. Det viser hele Merrells produktkollektion. Mærket udviklede sig hurtigt og opnåede en ry for at lave højkvalitets, holdbare og kreative fodtøj, der er egnet til udendørs aktiviteter. I dag er Merrell kendt for sine ydeevnedrevne skabelser, hyggelige designs og engagement i det udendørs liv.

Her er Merrells kollektion af trail running tøj og fodtøj.

Merrell trail running kollektionen omfatter herresko og kvinders vandresko, herresko og kvinders trailsko, børnesko, fritidssko og mange andre varer. Disse produkter kombinerer komfort, design, alsidighed og holdbarhed for at opfylde løbekravene perfekt. Merrell trail running sko har funktioner, der beskytter dine fødder mod affald, sten og skarpe genstande, der normalt findes på stier. De kan have støttede tåkapper, stenplader og højere sidervægge. Merrell løbesko til mænd sigter generelt efter at give en sikker og behagelig pasform. Deres trail running sko til mænd skal give en tætsiddende pasform for at undgå blærer og ubehag, samtidig med at den naturlige fodbevægelse justeres. Merrell løbesko til kvinder strukturer prioriteres åndbarhed for at holde fødderne tørre og kølige under ekstreme trail løb. Disse ydersåler leverer fremragende trækkraft på forskellige terræn, der giver stabilitet og greb under løb på stier. Merrell løbejakken tilbyder beskyttelse mod regn, vind og kolde temperaturer. Disse jakker er lavet af vandtætte eller vandafvisende stoffer for at holde dig tør i våde situationer. Merrell løbegamacher har en sikker og tilpasningsbar pasform. Disse gamacher har stropper, clips eller fastgørelsesmidler, der holder dem på plads under dine løb. De beskytter dine sko og ben mod ru overflader, lavet af holdbare stoffer, der kan modstå slid og slitage.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk