up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

360

New balance Trail Løbesko Fresh Foam X More V2

New balance Trail Løbesko Fresh Foam X More V2

New balance Trail Løbesko Fresh Foam X More V2

New balance Trail Løbesko Fresh Foam X More V2

New balance Trail Løbesko Fresh Foam X More V2

plus
New balance

New Balance Trail Løbesko Fresh Foam X More V2

Produktbeskrivelse New balance Trail Løbesko Fresh Foam X More V2Du behøver ikke længere vente længere, vi bringer dig de nye løbesko FRESH FOAM X MORE V2 LØBESKO, de er designet til at optimere følelsen af komfort og dæmpning.

Disse højtydende maratonløbesko er bygget med en meget bredere mellemsål, som kombineret med Fresh Foam X-teknologi giver meget mere balance og stødabsorbering.

Den er lavet af biologisk nedbrydelige materialer, der reducerer den negative påvirkning af miljøet. Dens øvre skal er lavet af åndbart mesh. Den har et flettet fastgørelsessystem og polstret pløs. På siderne præsenterer den NB-logoet i 3D.
Ringer til alle udenforstående.

Med vores tykkeste støddæmpning til sporet til dato, giver The Fresh Foam More Trail komfort og beskyttelse uden at tynge dig ned.

En holdbar overdel og gribende ydersål Klar til denne robuste stisko til kilometervis af mudder, klipper og Surprise Creek-krydsninger.

Funktioner:

4 mm fald:

På grund af afvigelser skabt under udviklings- og fremstillingsprocesserne, er alle referencer til 4 mm drop ca. Fresh Foamx bruger vores seneste fremskridt inden for data til design til at levere præcis plys under fødderne, præcis hvor du har brug for det Syntetisk/mesh-materiale Næste niveau blødt:

Vores tykkeste friskskum-mellemsål giver ekstra komfort og eventyr klar:

Vandafvisende og alligevel åndbar til alle slags forhold Trækkraft på alle terræn:

Lugged ydersål for selvtillid på robuste stier Specifikationer:

Vægt:

252 gram (8,9 Oz)


New balance Trail Løbesko Fresh Foam X More V2 er det perfekte udstyr, for at nå dine løb og triatlon mål. Fuldend dit køb, med andre varer som Løb - trail sko og nyd livet, som aldrig før. Nogle af vores Damesko varer er på tilbud. Find dem i runnerinn! Vi tilbyder et stort udvalg fra New balance, som er kendt for deres kvalitet og brug af gode materialer.

Funktioner New balance Trail Løbesko Fresh Foam X More V2

Sål
Neutral
Drop
0-4 mm
Farve
Blå
Fodtøjsvægt
Fra 250 g til 300 g
Funktioner
Vandtæt
Bredde på sko
Standard
Sål teknologi
Vibram®

Tecnologias New balance Trail Løbesko Fresh Foam X More V2

Leder du efter løbesko?

Leder du efter løbesko?

Vi hjælper dig med at finde de rigtige sko

Start

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up