up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Nnormal

TOMIR

TOMIR

tilbehør

tilbehør

Tomir Waterproof

Tomir Waterproof

Afdelinger

Dametøj

Herresko

Herretøj

Hydrering

Alle( Nnormal )

Nnormal

“At dele de samme værdier var en stærk motivation til at starte dette projekt. Vi var enige om, at vi har brug for en ny måde at tænke og handle på i forhold til vores miljø og udendørs aktiviteter,” forklarer Kilian Jornet. “Vi ønsker at være meget ærlige omkring, hvordan vi producerer udstyret, og om rollen, virksomheden ønsker at spille for samfundet og miljøet. Det betyder gennemsigtighed og at arbejde for at undgå overforbrug ved at fremstille produkter, der er holdbare. For at have en lille indvirkning på miljøet, skal vi arbejde med forskellige materialer og udforske forskellige designs. Det er en lang og svær vej, men det er det, der motiverer mig og teamet til at starte dette projekt.”

NNormals produkter afspejler partnerskabets fælles filosofi: ægthed og nyttighed, der inspirerer folk til at nyde og respektere naturen - en mission, der udtrykkes gennem tidløst udstyr, der er funktionelt, performance-orienteret og bygget til at holde. Al udendørsudstyr blev designet i Mallorca og testet i Norge, som antydes i mærkets navn (Nor-way + Mal-lorca)

“At bygge en ny brand er altid en meget spændende rejse, selvom vi er opmærksomme på de udfordringer, der er involveret,” siger Miguel Fluxa, CEO for Camper og medlem af grundlæggende familie fjerde generation. “Vi er komplementære partnere til NNormal. At have mulighed for at forestille det med nogen som Kilian er virkelig unik: at kombinere ydeevne med personlig ansvar giver et stærkt genklang i vores DNA. Han bringer sin stærke produktudviklingsekspertise og unikke vision om udendørsverdenen, mens Camper bringer innovation, skomageri og designviden.”

NNormals sortiment vil blive lanceret i efteråret 2022 i Europa og Nordamerika via vores hjemmeside nnormal.com og specialiserede udendørs- og løbestore. Den første drop vil være begrænset, og fokusere på fodtøj, beklædning og tilbehør til trail running og vandring. Kilian Jornet - den første ambassadør for NNormal-teamet, som vil blive afsløret i løbet af de kommende uger - vil bære dem under denne års løbsæson.

Din vej, ingen spor.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk