up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Oakley Flak Jacket

plus
Oakley

Oakley Flak Jacket

Produktbeskrivelse Oakley Flak Jacket

Hvis du altid træner og konkurrerer på samme sted, på samme tid af dagen og i samme vejr, er der et par par linser nok.

Den virkelige verden kræver mere fleksibilitet, så når vi opfandt flakjakke, skabte vi et udskifteligt objektivdesign, der giver dig mulighed for at tilpasse dig den bedst mulige ydeevne lige her, lige nu. Flere muligheder er tilgængelige, inklusive iridium®-linsebelægninger, der reducerer blænding og balance i lyset For uanset hvad solen retter ud.

Du kan også få de bedste polariserede linser på planeten.

Oakley polarisering.

Tecnology bruger en flydende infusionsproces til at binde det polariserende filter på molekylært niveau.

Sådan eliminerer vi uklarheden og forvrængningen fundet med konventionelle.

Teknologier og opnå uovertruffen blændingsknipningsevne. High Definition Optics® (Hdo®) maksimerer klarheden med patenterede innovationer som Xyz Optics®, en geometri, der opretholder skarp barberingsvision i enhver synsvinkel.

Vores holdbare Plutonite®-objektivmateriale tilbyder overlegen påvirkningsbeskyttelse og filtre ud 100% af alle Uv-stråler, ikke kun Uva og Uvb.

Passer til standard og asiatiske fit flakjakkerammer.

Specifikationer: Persimmon: Flad til lavt lys.

Filtre Blåt lys for at øge kontrasten og øge dybdenes opfattelse i en bred vifte af forhold. Lys transmission: 62 forhold: Fladt til lavt lys Beskyttelsesindeks: 1 Neutral / kontrast: Kontrast.
Er du på udkig efter Oakley Flak Jacket? Alle Oakley er af bedste kvalitet, så du får mest ud af dit træningsudstyr. Bestil dine varer hos Oakley Flak Jacket og modtag dem inden for få dage. Vores mål hos runnerinn, er at finde de bedste tilbud til dig. Vi har et kæmpe udvalg i løb og triatlon udstyr, lige det du står og mangler.

Funktioner Oakley Flak Jacket

Glastype
Standard
Linsekategori
Kat.3 - Solrig/skarpt lys
Farve
Grå
Underkategorier
Briller
Produkttype
Linser

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up