up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

360

Oakley Flight Jacket Prizm

Oakley Flight Jacket Prizm

Oakley Flight Jacket Prizm

Oakley Flight Jacket Prizm

plus
Oakley

Oakley Flight Jacket Prizm

Produktbeskrivelse Oakley Flight Jacket Prizm

Tilpas udseendet af din Flight Jacket briller og få den bedste optiske ydeevne for hvor du bruger det mest. Alle udskiftningslinser har den uovertrufne klarhed, slagfasthed og 100% UV-filtrering af Oakleys HIGH DEFINITION OPTICS ™ (HDO ™).

Vigtig note: Udskiftningslinser kan ikke returneres, hvis de er monteret eller ridset. Asiatiske Fit-objektiver kan ikke installeres i standardstørrelsesbriller.

Teknologi:

PRIZM ™ LENSER:

Prizm ™ er en revolution i objektivoptik bygget på årtiers farveforskning. Prizm ™ -linserne giver enestående kontrol med lysoverførsel, hvilket resulterer i farver, der er præcist indstillet for at maksimere kontrast og forbedre synligheden.

PRIZM ™ POLARISEREDE LENSER:

Prizm ™ Polarized har den maksimale kontrast og forbedrede synlighed Prizm ™ med de blændende filtreringsfordele ved Oakley HDPolarized.

HIGH DEFINITION OPTICS® LENSES:

Alle Oakley-objektiver tilbyder HDO®-teknologi med følgende fordele:

Klarhed: Konventionelle linser kan forstørre billeder. HDO®-præcision giver mindre forvrænget syn på tværs af hele synsfeltet.

Refraktion: Med almindelige linser er objekter ikke rigtigt, hvor du ser dem. HDO® giver et mere truende visuelt billede, så din hjerne ikke behøver at arbejde overarbejde.

UV beskyttelse: Alle Oakley linser blokerer 100% UVA, UVB og UVC stråler og skadeligt blåt lys op til 400 nm.


Med Oakley Flight Jacket Prizm, kan du nyde dine fritidsinteresser uden problemer. Hvis du er vild med Oakley og deres løb og triatlon produkter, besøg da Løbeudstyr kategorien. Hvad du end er på udkig efter, kan det bestilles her og du vil modtage dem hurtigst muligt. runnerinn´s mål er at give dig adgang til de bedste kvalitets produkter, med levering i hele verden.

Funktioner Oakley Flight Jacket Prizm

Glastype
Standard
Polariseret
Linsekategori
Kat.3 - Solrig/skarpt lys
Kat.4 - Meget solrige/skarpt lys
Farve
Blå
Køn
Unisex
Underkategorier
Briller
Alder
Voksne
Interval Beskyttelse
Uspecificeret

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Oakley Flight Jacket Prizm

Maksimal kvalitet

-

Som altid, meget hurtig forsendelse, og som forventet, kvalitet i alle aspekter med Oakley-mærket, anbefalet til enhver form for sport og bruger!!!

Oakley Flight Jacket Prizm

Oakley flight jakke prizm

-

Originale linser, bare top. Kvaliteten af Oalkley er fremragende som altid.

Oakley Flight Jacket Prizm

Alt sammen perfekt

-

Alt sammen meget hurtigt og en super beskyttende forsendelsesemballage af Oakley-linsepakken, bevis på en klodset kurer

Oakley Flight Jacket Prizm

En garanti

-

Altid produceret med den perfekte erstatningslinsespids

Oakley Flight Jacket Prizm

Oakley

-

Fremragende produkt .. kvalitet .. det bedste, jeg nogensinde har haft

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

Relaterede produkter

clouse menu Luk
up up