up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Oakley Jawbreaker Lenses

Oakley Jawbreaker Lenses

Oakley Jawbreaker Lenses

Oakley Jawbreaker Lenses

plus
Oakley

Oakley Jawbreaker Lenses

Produktbeskrivelse Oakley Jawbreaker Lenses

Tilpas udseendet af din Oakley briller og få den bedste optiske ydeevne for hvor du bruger det mest. Alle udskiftningslinser har den uovertrufne klarhed, slagfasthed og 100% UV filtrering af Oakley's High Definition Optics® (HDO®).

Funktioner:

Lystransmission: 11%

Lysforhold: Lys Lys

Kontrast: Neutral

Specifikationer:

Tilpas: Standard


Hvis du skal bruge nye Oakley Jawbreaker Lenses, har vi dem her til den bedste pris. runnerinn har det og andre top kvalitets varer som løb og triatlon. Lad ikke denne chance gå forbi, få det bedste udstyr til din favorit sport. Med alle de løb og triatlon, finder du alt hvad du har brug for her.

Funktioner Oakley Jawbreaker Lenses

Glastype
Standard
Linsekategori
Kat.3 - Solrig/skarpt lys
Farve
Grå
Underkategorier
Briller
Produkttype
Linser

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Oakley Jawbreaker Lenses

Kvalitet

-

Linse af høj kvalitet. Rimelig pris! God beskyttelse mod solens stråler.

Oakley Jawbreaker Lenses

Anbefalede

-

Hurtig levering, autentisk produkt til en meget rimelig pris.

Oakley Jawbreaker Lenses

Produkt som beskrevet

-

Produktet ankom på 2 uger (!) fra Spanien til Rumænien. Ikke af Fan Courier, som det fremgår af beskrivelsen, men af rumænsk post, via hollandsk post. Han havde registreret sporingsnummer, som kan følges trin for trin. Godt pakket ind. Absolut ægte Oakley. Produkter som beskrevet, passer godt til det jeg købte! Meget god kvalitet! Tak skal du have!

Oakley Jawbreaker Lenses

God kvalitet

-

God kvalitet udskiftning, let at tage på glas

Oakley Jawbreaker Lenses

Perfekt transaktion

-

Produktet ankom hurtigt, utroligt godt pakket. Absolut ægte Oakley-produkt

Oakley Jawbreaker Lenses

Produkt som beskrevet

-

Dejlig og hurtig levering. INGEN specialopgaver så mere end glad også. Pakningen var usædvanlig. Produktet er som beskrevet, og Oakley behøver ikke nogen introduktion. Dette er de klare linser og passer til indiske vejforhold til tidlige morgenture, da der er mindre lys og himlen ikke er klar det meste af tiden.

Oakley Jawbreaker Lenses

Gode linser

-

.

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up