up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Oakley Jawbreaker

Oakley Jawbreaker

Oakley Jawbreaker

Oakley Jawbreaker

plus
Oakley

Oakley Jawbreaker

Produktbeskrivelse Oakley Jawbreaker

Tilpas udseendet af din Oakley briller og få den bedste optiske ydeevne for hvor du bruger det mest. Alle udskiftningslinser har den uovertrufne klarhed, slagfasthed og 100% UV filtrering af Oakley's High Definition Optics® (HDO®).

Funktioner:

Lystransmission: 93%

Lysforhold: Lavt lys

Kontrast: Neutral

Specifikationer:

Tilpas: Standard


Hvis du vil købe de bedste Løbeudstyr fra Oakley, har du fundet det bedste sted, runnerinn. Hos runnerinn, har vi kun de bedste mærker, som Oakley, så du kun får de bedste løb og triatlon, til de bedste priser. Kig selv efter i løb og triatlon og Jawbreaker. Bestil nu og modtag dine Oakley Jawbreaker, inden for et par dage.

Funktioner Oakley Jawbreaker

Glastype
Standard
Linsekategori
Kat.0 - Gennemsigtig
Farve
Transparent
Underkategorier
Briller
Produkttype
Linser

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

God kvalitet

-

God kvalitet udskiftning, let at tage på glas

Perfekt transaktion

-

Produktet ankom hurtigt, utroligt godt pakket. Absolut ægte Oakley-produkt

Produkt som beskrevet

-

Dejlig og hurtig levering. INGEN specialopgaver så mere end glad også. Pakningen var usædvanlig. Produktet er som beskrevet, og Oakley behøver ikke nogen introduktion. Dette er de klare linser og passer til indiske vejforhold til tidlige morgenture, da der er mindre lys og himlen ikke er klar det meste af tiden.

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

Relaterede produkter

clouse menu Luk
up up