up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Oakley Polariserede Linser Radarlock Pitch

Oakley Polariserede Linser Radarlock Pitch

Oakley Polariserede Linser Radarlock Pitch

Oakley Polariserede Linser Radarlock Pitch

plus
Oakley

Oakley Polariserede Linser Radarlock Pitch

Produktbeskrivelse Oakley Polariserede Linser Radarlock Pitch

Tilpas dig til skiftende lysforhold eller bare ændre dit look ved at skifte til et andet objektiv på få sekunder. Vælg form og farve for at optimere din ydelse, og vælg et udluftet design, hvis du vil have kølig luftstrøm. Objektiver med Iridium®-belægning indstiller præcist transmissionen af lys til dit miljø. Ikke-ventilerede linser fås med polarisering for at blokere de blændende lysstråler. Oakley-polarisering eliminerer dis og forvrængning, der findes i konventionelle teknologier for at skabe den bedste polariserede optik på planeten.


Teknologi:

Polarized®:
Forbedring af sikkerhed, komfort og ydeevne filtrerer Oakley HDPolariserede linser 99% af reflekteret blænding uden uklarheden og den optiske forvrængning, der kan leveres med polariserede linser fremstillet med konventionel fremstillingsteknik.Er du interesseret i Oakley Polariserede Linser Radarlock Pitch? Så skynd dig ind til runnerinn, her får du den bedste pris og altid via en sikker betalingsportal. Her kan du finde information omkring Oakley Polariserede Linser Radarlock Pitch. Oakley er det bedste indenfor løb og triatlon. Eksklusive Løbeudstyr, der passer perfekt til dig og dine behov.

Funktioner Oakley Polariserede Linser Radarlock Pitch

Glastype
Polariseret
Linsekategori
Kat.3 - Solrig/skarpt lys
Farve
Grå
Underkategorier
Briller
Produkttype
Linser

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

Relaterede produkter

clouse menu Luk
up up