up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Oakley Radarlock Prizm Field Lenses

Oakley Radarlock Prizm Field Lenses

Oakley Radarlock Prizm Field Lenses

Oakley Radarlock Prizm Field Lenses

plus
Oakley

Oakley Radarlock Prizm Field Lenses

Produktbeskrivelse Oakley Radarlock Prizm Field Lenses

Tilpas dig til skiftende lysforhold eller bare ændre dit look ved at skifte til et andet objektiv på få sekunder. Vælg form og farve for at optimere din ydelse, og vælg et udluftet design, hvis du vil have kølig luftstrøm. Objektiver med Iridium®-belægning indstiller præcist transmissionen af lys til dit miljø. Ikke-ventilerede linser fås med polarisering for at blokere de blændende lysstråler. Oakley-polarisering eliminerer dis og forvrængning, der findes i konventionelle teknologier for at skabe den bedste polariserede optik på planeten.


Teknologi:

Prizm ™:
Prizm ™ er en revolution inden for linseoptik, der bygger på årtiers farvevidenskabelig forskning. Prizm ™ -linser giver en hidtil uset kontrol af lysoverførslen, hvilket resulterer i nøjagtigt afstemte farver for at maksimere kontrasten og forbedre synligheden.


Gennemfør din bestilling af Oakley Radarlock Prizm Field Lenses, med vores Løbeudstyr udvalg og Reservedele varer. Kig igennem de andre løb og triatlon kategorier, Hos runnerinn, er vi specialister i løb og triatlon udstyr, du kan også finde Reservedele udstyr, til de bedste priser hos runnerinn!

Funktioner Oakley Radarlock Prizm Field Lenses

Glastype
Standard
Linsekategori
Kat.3 - Solrig/skarpt lys
Farve
Lilla
Underkategorier
Briller
Produkttype
Linser

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Oakley Radarlock Prizm Field Lenses

Anmeldelse

-

Hurtig levering og varen modtaget i god stand.

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

Relaterede produkter

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk
up up