up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Oakley Radarlock Prizm Polarized

Oakley Radarlock Prizm Polarized

Oakley Radarlock Prizm Polarized

Oakley Radarlock Prizm Polarized

plus
Oakley

Oakley Radarlock Prizm Polarized

Produktbeskrivelse Oakley Radarlock Prizm Polarized

Tilpas til skiftende lysforhold eller bare ændre dit udseende ved at skifte til et andet objektiv i sekunder. Vælg form og farve for at optimere din ydeevne, og vælg et udluftet design, hvis du vil have køleflow. Objektiver med Iridium®-belægning justerer præcist lysoverførslen til dit miljø. Ikke-udluftede linser er tilgængelige med polarisering for at blokere blændende stråler af blænding. Oakley polarisering eliminerer uklarheden og forvrængningen i konventionelle teknologier for at skabe den bedste polariserede optik på planeten.

Specifikationer:

Lystransmission: 12%

Lysforhold: Lys Lys

Kontrast: Øget

Technology:

PRIZM ™ polariserede linser:

Prizm ™ Polarized har den maksimale kontrast og forbedrede synlighed af Prizm ™ med de blændende filtreringsfordele ved Oakley HDPolarized.


På udkig efter Oakley Radarlock Prizm Polarized? Kig ikke mere! runnerinn tilbyder et stort udvalg i Reservedele modeller. Opdag vores nye Løbeudstyr tilbud, hos runnerinn. Lavet af Oakley, dette Reservedele produkt tilbydes i mange størrelser og farve muligheder.

Funktioner Oakley Radarlock Prizm Polarized

Glastype
Polariseret
Farve
Lilla
Underkategorier
Briller
Produkttype
Linser

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up