up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

360

Oakley Solbriller Sutro Lite Tdf Prizm

Oakley Solbriller Sutro Lite Tdf Prizm

Oakley Solbriller Sutro Lite Tdf Prizm

Oakley Solbriller Sutro Lite Tdf Prizm

Oakley Solbriller Sutro Lite Tdf Prizm

Oakley Solbriller Sutro Lite Tdf Prizm

plus
Oakley

Oakley Solbriller Sutro Lite Tdf Prizm

Produktbeskrivelse Oakley Solbriller Sutro Lite Tdf Prizm

Oakley® High Resolution Collection inkluderer sportspræstationer og livsstilsrammer med en frisk grafisk opdatering med et subtilt prikket camouflageprint. Alle briller inkluderer Prizm™ Lens Technology, designet til at forbedre farve og kontrast for at se flere detaljer.

Sutro-familien udvides med en semi-kantløs version af den populære stil for større synsfelt. Inspireret af bycyklisters daglige liv skaber det høje omslagsskjold et modigt, alsidigt look, beskytter mod elementerne og forbedrer synet med Prizm™ Lens Technology, mens det inspirerer atleter til at bevæge sig trygt og problemfrit gennem deres dag.


Funktioner:

Design Mindre version af Flak XS og Flak 2.0, et funktionelt sportsdesign med optimeret dækning, synsfelt, fastholdelse og stødbeskyttelse
Rammemateriale Stærk, men alligevel let O Matter-ramme giver holdbarhed og komfort hele dagen
Komfort hele dagen Øresokker er støbt i stængerne for at hjælpe med at give komfort hele dagen og fremragende fastholdelse
Skridfrit greb Unobtainium® næsepuder for et skridsikkert greb, når det er vådt
Pasform Trepunktspasform, designet til komfort og til at holde dine briller i præcis optisk justering for at give den ideelle pasform

Præmie:
Lystransmission: 11%
Lysforhold: stærkt lys
Kontrast: øget


Specifikationer:

Dimensioner:
Linsehøjde 58 mm

Ramme:
Rammebredde: 132,6 mm
Brohøjde: 139 mm
Armlængde: 138 mm


Teknologier:

Slagbeskyttelse:
Oakley linser er designet og testet under ekstrem høj masse og høj hastighed omstændigheder for at sikre kompromisløs beskyttelse på tværs af en lang række krævende forhold.
Du kan også finde Oakley Solbriller Sutro Lite Tdf Prizm i vores Løbeudstyr kategori, fra din online løb og triatlon butik, eller hvad med Solbriller. Vi har også mange andre ting fra Oakley, hos runnerinn, har vi et kæmpe udvalg af løb og triatlon varer, som måske er noget for dig. Oakley er fokuseret på at tænke i nye baner og forbedre løb og triatlon, både for begyndere og øvede, til en lav pris.

Funktioner Oakley Solbriller Sutro Lite Tdf Prizm

Glastype
Standard
Linsekategori
Kat.3 - Solrig/skarpt lys
Farve
Sort
Køn
Unisex
Alder
Voksne

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Oakley Solbriller Sutro Lite Tdf Prizm

Fantastisk produkt

-

Fantastisk produkt på høj Oakley-standard

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

Relaterede produkter

clouse menu Luk
up up