up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Oakley Udskiftningslinser Radar Path

plus
Oakley

Oakley Udskiftningslinser Radar Path

Produktbeskrivelse Oakley Udskiftningslinser Radar Path

Hvis du ejer den mest teknologisk avancerede sportsudstyr på jorden, skal du sørge for at få mest muligt ud af det. Oakley Radar® er konstrueret med et udskifteligt objektivdesign, så du kan tilpasse dig til ethvert sports miljø. Tre unikke linseformer er tilgængelige, så du kan vælge mængden af ​​dækning, der passer bedst til din udendørs aktivitet, og for den måde, Mother Nature skulpturerede dit ansigtslegeme.

Vi tilbyder en bred vifte af tilbehør linsesæt herunder ventileret design, der tilbyder køleflow, samt de bedste polariserede linser under solen. Oakley polarisationsteknologi bruger en flydende infusionsproces til at binde det polariserende filter på molekylært niveau. Det er sådan, at vi eliminerer uklarhed og forvrængning fundet med konventionelle teknologier og opnår uovertruffen skarpe skæreydelse.

Vores holdbare Plutonite®-objektivmateriale giver overlegen slagbeskyttelse og filtrerer ud 100% af alle UV-stråler. High Definition Optics® (HDO®) maksimerer klarhed med patenterede innovationer som Polaric Ellipsoid ™ geometri til præcis krystalklar i alle synsvinkler.

Specifikationer:

Lystransmission: 23%

Lysforhold: Mellemlys

Kontrast: Neutral

Tilpas: Standard


Oakley Udskiftningslinser Radar Path vil fuldende dit løb og triatlon udstyr. I vores online butik runnerinn, får du flest fordele. Så bestil nu, hos runnerinn og modtag dine varer inden for få dage, direkte hjemme hos dig. Find selv mere i online løb og triatlon butik, Du kan blandt andet finde løb og triatlon udstyr, som passer til Oakley Udskiftningslinser Radar Path.

Funktioner Oakley Udskiftningslinser Radar Path

Glastype
Standard
Linsekategori
Kat.3 - Solrig/skarpt lys
Farve
Grå
Underkategorier
Briller
Produkttype
Linser

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

Relaterede produkter

clouse menu Luk
up up