up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Odlo BH InSeamless Soft

Odlo BH InSeamless Soft

plus
Odlo

Odlo BH InSeamless Soft

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Odlo BH InSeamless Soft

Hvem sagde, at sportsundertøj skulle være kedeligt? Tilføj et strejf af stil til dit træningssæt med denne Seamless Soft BH fra ODLO.

Skåret af et enkelt stykke strækjersey-stof, det dekorative gitterdesign og ribbet underbånd afhjælper behovet for bøjler, der forbedrer komforten og bevægelsesområdet.

ODLOs Seamless Soft BH giver fuld skålstøtte takket være elastiske stropper, og er vendbar og tilbyder også 2 i 1 stylingmuligheder.

Et hurtigttørrende og åndbart design, det kan nemt maskinvaskes selv ved 40°C!.

Sammensætning:

49% Polyamid, 46% Polyester, 5% Elastan.

Plejevejledning:

Maskinvaskes koldt (30°).

Må ikke stryges.

Må ikke bleges.

Må ikke renses.

Ikke tørretumbles.

Brug ikke skyllemiddel, vask med lignende farver.
Odlo BH InSeamless Soft vil fuldende dit løb og triatlon udstyr. I vores online butik runnerinn, får du flest fordele. Så bestil nu, hos runnerinn og modtag dine varer inden for få dage, direkte hjemme hos dig. Find selv mere i online løb og triatlon butik, Du kan blandt andet finde løb og triatlon udstyr, som passer til Odlo BH InSeamless Soft.

Funktioner Odlo BH InSeamless Soft

Farve
Rød

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Odlo BH InSeamless Soft

Komfortabel

-

Komfortabel sports-bh. Ingen polstring. Meget hurtig levering.

Odlo BH InSeamless Soft

Fremragende kvalitet!

-

Jeg bruger størrelse S, men jeg køber en bh en størrelse op. Denne gang købte jeg også str. M. Den viste sig at være lidt trang, men ikke kritisk. For dem, der kan lide det løsere, er det bedre at tage to størrelser større.

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk
up up