up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Odlo Sports-Bh Seamless Soft

Odlo Sports-Bh Seamless Soft

plus
Odlo

Odlo Sports-Bh Seamless Soft

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Odlo Sports-Bh Seamless Soft

Hvem sagde, at sportsundertøj skulle være kedeligt? Tilføj et strejf af stil til dit træningssæt med denne Seamless Soft BH fra ODLO.

Skåret af et enkelt stykke stretch-jersey-stof, det dekorative gitterdesign og ribbet underbånd afhjælper behovet for bøjler - hvilket forbedrer komforten og bevægelsesområdet.

Giver fuld skålstøtte takket være elastiske stropper, ODLOs Seamless Soft BH er vendbar - tilbyder også 2-i-1 stylingmuligheder.

Et hurtigttørrende og åndbart design, det kan nemt maskinvaskes - selv ved 40°C!.

FUNKTIONER:

SAMMENSÆTNING:

-49% Polyamid, 46% Polyester, 5% Elastan.

- VASK OG PLEJE:

- Maskinvask kold [30°].

- Stryg ikke.

-Må ikke bleges.

- Må ikke renses.

-Ikke tørretumbles.

-brug ikke skyllemiddel, vask med vrangen ud, vask med lignende farver.
Hvad ville du sige til at finde Odlo Sports-Bh Seamless Soft til denne pris? Helt vildt ikke? Vent ikke mere, køb i din løb og triatlon butik. Køb det bedste udstyr fra Odlo og gør dine daglige sports aktiviteter til en leg. Og det bedste er at du får det hele til den bedste pris! Så skynd dig ind og kig på nogle Dametøj varer.

Funktioner Odlo Sports-Bh Seamless Soft

Farve
Blå

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up