up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Raidlight Taljepakke Stretch Raider

Raidlight Taljepakke Stretch Raider

Raidlight Taljepakke Stretch Raider

Raidlight Taljepakke Stretch Raider

Raidlight Taljepakke Stretch Raider

plus
Raidlight

Raidlight Taljepakke Stretch Raider

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Raidlight Taljepakke Stretch Raider

Dette 38 gram multifunktionelle opbevaringsbælte giver dig mulighed for nemt at bære vigtige tilbehør (telefon, mad, væsker, penge.

) 6 separate lommer til organisation.

Perfekt til kortere løb eller at have ekstra tilgængelig opbevaring for at komplimentere din Race Vest på længere stier.

Vægt: 38g.

Stoffer: 85% Polyamid, 15% Elastan.

Funktioner: 6 lommer, 1 stor lynlås, 1 stor, 4 standard.

Stretch fit, 4 størrelser.

Tæthedsholdige stoffer holder sig i orden og holder.

Hydratationssystem: Kan passe 350 ml Eazyflask eller 300 ml flasker.Raidlight Taljepakke Stretch Raider findes i forskelligere varianter, med forskellige muligheder. Find det du lige står og mangler nu, bestil det og modtag det i løbet af få dage. Udover det du finder i online løb og triatlon butikken, Raidlight Taljepakke Stretch Raider lignende produkter. Vores udvalg i Mavetasker produkter er kun det bedste, lige meget hvor hård din træning eller sport er.

Funktioner Raidlight Taljepakke Stretch Raider

Farve
Grå

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Bøde

-

Alt er fantastisk"!

Vellykket køb

-

Let og let at bruge, det tjener det formål, det er beregnet til

Letvægt og let at bruge

-

Meget let og let at bruge. Min talje er 30 tommer og slidstørrelse M OK.

Let og holdbart

-

Meget let og holdbart bælte, stoffet er elastisk og strækker sig godt, du kan let passe til en lommelygte, jakke, handsker, geler og en telefon. krok stængerne bagpå

Meget let, holdbart

-

Meget let og holdbart bælte, stoffet er elastisk og strækker sig godt, du kan let passe til en lommelygte, jakke, handsker, geler og en telefon. krok stængerne bagpå

Modulært og behageligt bælte, men ...

-

Telefonlommen er ikke vandtæt, og det er helt uheldig. Gendannelse af sin iPhone gennemblødt med sved efter en udgang er en skam, mens lommerne indbygget i shorts eller race shorts ikke forårsager denne ulejlighed - for det meste ... Raidlight kunne have gjort bedre!

Perfekt kald

-

Lys og holder varer meget godt, mangler flige for at åbne lommene. Virkelig flot, let og velegnet bælte. Ser straks ud ved bestilling i henhold til størrelsestabellen, men det tillader en god pasform, når den er opladet med f.eks. En bar, regnfrakke, handsker og telefon, når du er i bevægelse i en betydelig mængde kilometer, ville en lille vandflaske sandsynligvis passer også ind. Kan også perfekt kombineres med en race vest. Det er ikke bemærkelsesværdigt og ikke bøjende hoftebevægelse, hvis den sidder på toppen af hoftebenene.

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up