up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

360

Rukka Leggings Maatiala

Rukka Leggings Maatiala

Rukka Leggings Maatiala

plus
Rukka

Rukka Leggings Maatiala

Produktbeskrivelse Rukka Leggings Maatiala

De strækbare Rukka Maatiala-sportstights er perfekte til løb og træning, og de kan nemt håndtere alle former for stræk- og træningsøvelser. Bukserne er lavet af et hurtigttørrende teknisk strikstof, der passer til alle bevægelser, takket være dens 4-vejs strækfunktion. Der er brugt et åndbart mesh-stof bag knæene, og korte lynlåse på benåbningerne gør det nemmere at klæde sig på. Den elastiske talje sidder behageligt, selv under streng træning, og bagsiden af taljebåndet har en lynlåslomme til sikker opbevaring af dine små fornødenheder.


Funktioner:

4-vejs strækmaterialet strækker sig til alle retninger og giver maksimal bevægelsesfrihed.


Specifikationer:

Materialer: 83% Polyamid, 17% Elastan


Omsorg:

Brug ikke skyllemiddel.
Vask vrangen ud med lignende farver.


Vores Rukka Leggings Maatiala er med garanti de originale Rukka. Hvis du handler hos løb og triatlon, vil du modtage dine Rukka Leggings Maatiala, hjemme hos dig selv, på få dage. Varen er på lager og prisen er kun 38.99 $. skynd dig at udnytte denne mulighed!

Funktioner Rukka Leggings Maatiala

Længde
Lang
Farve
Sort
Funktioner
Stretch

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

Relaterede produkter

clouse menu Luk
up up