up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

360

Salming Løbe Skoe Enroute 2

Salming Løbe Skoe Enroute 2

Salming Løbe Skoe Enroute 2

Salming Løbe Skoe Enroute 2

Salming Løbe Skoe Enroute 2

plus
Salming

Salming Løbe Skoe Enroute 2

Produktbeskrivelse Salming Løbe Skoe Enroute 2

EnRoute til dit personlige bedste! EnRoute, siden lanceringen i foråret 2017, er hurtigt blevet Salming's goto distance og træningssko på grund af sin lette vægt og drevne følelse. Dog opretholder nok rebound pude til at give den glatte tur. EnRoute er et naturligt valg til Boston Marathon samt de tidlige morgentimer. Salming EnRoute bringer glæden ved at løbe, en sko, der kan være din partner, uanset hvilken fodstreg eller løbende form du viser.

Find masser af løb og triatlon varer fra Salming, altid på lager og til den bedste pris. Hos runnerinn, din online løb og triatlon butik, tilbyder dig at købe de bedste produkter fra Salming Løbe Skoe Enroute 2, alt kan gøres hjemmefra og bliver sendt inden for et til to døgn.

Funktioner Salming Løbe Skoe Enroute 2

Sål
Neutral
Drop
5-8 mm
Farve
Blå
Fodtøjsvægt
Fra 250 g til 300 g
Bredde på sko
Standard

Leder du efter løbesko?

Leder du efter løbesko?

Vi hjælper dig med at finde de rigtige sko

Start

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up