up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

360

Salming Løbe Skoe EnRoute 2

Salming Løbe Skoe EnRoute 2

Salming Løbe Skoe EnRoute 2

Salming Løbe Skoe EnRoute 2

Salming Løbe Skoe EnRoute 2

Salming Løbe Skoe EnRoute 2

plus
Salming

Salming Løbe Skoe EnRoute 2

Produktbeskrivelse Salming Løbe Skoe EnRoute 2

EnRoute, siden lanceringen i foråret 2017, er hurtigt blevet Salming's goto distance og træningssko på grund af sin lette vægt og drevne følelse. Dog opretholder nok rebound pude til at give den glatte tur. EnRoute er et naturligt valg til Boston Marathon samt de tidlige morgentimer. Salming EnRoute bringer glæden ved at løbe, en sko, der kan være din partner, uanset hvilken fodstreg eller løbende form du viser.

Funktioner:

Mellemsål: RECOIL ™ + SoftFOAM ™

Ydersål: Slidstærk letvægts gummi

Torsion: Torsion Efficiency Unit ™

Foring: Mesh

Specifikationer:

Drop: 6 mm

Vægt: 192 g (US 7,5)

Stak: 24,5 mm midten af hæl 18,5 mm kugle af fod

teknologier:

3 LAYER CONSTRUCTION:

Dæk kilometer efter kilometer kræver en kombination af komfort og holdbarhed. Derfor bruger vores sko til at fungere i mere robuste miljøer en 3-lags øvre konstruktion. Et første lag af meshmateriale giver komfort, mens midten stabiliserer laterale bevægelser og reducerer tryk på foden. Den udvendige tynde net masker indkapsler og wraps op foran på en pæn måde, hvilket giver skoen en holdbarhed.

TGS 62/75 °:

Afstanden fra hæl til fodkugle (62% af skoen) er designet med ekstra stabilitet, som slutter i den såkaldte "ballet" -linie, en 75 ° vinkel. Foran 75 ° -linjen har vi udstyret skoen med større fleksibilitet for at stimulere fodens naturlige bevægelser. TGS 62/75 ° -funktionen sikrer, at skoen bøjer på nøjagtigt de rigtige steder og stimulerer fodens naturlige laterale og fremadrettede bevægelser.

EXO SKELET:

Exo Skeleton design stabiliserer foden i laterale bevægelser og lindrer trykket ved MTP leddene (Metatarsophalangeal leddene). Denne del af konstruktionskonstruktionen eliminerer friktion og reducerer sidekræfterne i de bløde dele af foden, især under forfoden.

TOE BOX:

Tåboksen er mere rummelig for at give mulighed for, at forefoden udvider sig korrekt i landingsfasen, hvilket gør det mere effektivt i et biomekanisk perspektiv.

TORSION EFFICIENCY UNIT ™:

Responsive uden at være alt for støttende - Torsion Efficiency Unit ™ bringer robusthed til skoen. Det er passende placeret til at generere maksimal løbeffektivitet.

RECOIL ™ MIDSOLE:

Materialet i mellemsål er en nyudviklet forbindelse, der hedder RECOIL ™, som er en super letvægtspudeforbindelse, der frigiver en høj rebound-energi effekt.

DROP 6MM:

Hældråbe er i det væsentlige en måling for, hvor fedt en løbesko hæl føles. Det er kort for "hæl til tå dråbe", forkortet til "drop." Det fortæller dig, hvor meget hælen er højere end forfoden. Eksempel: En sko med en 22 mm tyk hæl og en 16 mm tykk forfod vil have en 6 mm hæl tå dråbe. Salming Løbesko har aldrig højere dråbe end 6 mm, da vi tror, at en højere dråbe påvirker din naturlige løbestrøm negativt og gør det svært at finde en perfekt løbeform.

SOFTFOAM ™:

En dæmpningsforbindelse fremhævet i hælens slagzone designet til at reducere slagkrafterne. SoftFOAM ™ hælindsatsområdet har 70% bedre stødabsorberende egenskaber end standard EVA mellemsål. RECOIL ™ og SoftFOAM ™ kombineret skaber en sandwich konstruktion lavet for at maksimere din ydeevne.

HEELCUP:

Vores hælkage er specielt designet til at tilføje minimal vægt til dine sko, hvilket skaber en transformerbar, adaptiv pasform.


Salming Løbe Skoe EnRoute 2 vil fuldende dit løb og triatlon udstyr. I vores online butik runnerinn, får du flest fordele. Så bestil nu, hos runnerinn og modtag dine varer inden for få dage, direkte hjemme hos dig. Find selv mere i online løb og triatlon butik, Du kan blandt andet finde løb og triatlon udstyr, som passer til Salming Løbe Skoe EnRoute 2.

Funktioner Salming Løbe Skoe EnRoute 2

Sål
Neutral
Drop
5-8 mm
Farve
Sort
Fodtøjsvægt
Under 200 g
Bredde på sko
Standard

Leder du efter løbesko?

Leder du efter løbesko?

Vi hjælper dig med at finde de rigtige sko

Start

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up