up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

360

Salming Løbe Skoe Greyhound

Salming Løbe Skoe Greyhound

Salming Løbe Skoe Greyhound

Salming Løbe Skoe Greyhound

Salming Løbe Skoe Greyhound

plus
Salming

Salming Løbe Skoe Greyhound

Produktbeskrivelse Salming Løbe Skoe Greyhound

Designet til hård overflade løber slippe Greyhound i dig! Salming nyeste tilføjelse til vejsegmentet er en vejkriger en sko, der er skræddersyet til hård overfladekørsel og de kræfter, der følger med det. Ydersål Greyhound ydersål er udviklet sammen med Vibram og har XS Trek-forbindelsen, som er 25% mere holdbar i forhold til vores regelmæssige lette ydersål. Dette er Salmings mest holdbare ydersålsmateriale til dato. Den har et rakhullet design med minimeret ydersålsmønster for fremragende trækkraft på tørre og våde hårde overflader som asfalt, asfalt og beton. Midsole Recoil PLUS giver en utrolig 20% højere energiavkastning, hvilket gør det til Salmings mest reaktive stof til dato! (Sammenlignet med Salming standard materiale) UpperLess er mere Greyhound øvre har en avanceret enkelhed til det, både visuelt og performance klogt. Hoveddelen øverst indeholder en letvægts 3-lags konstruktion, der holder foden på plads, giver god åndbarhed og en god pasform. Tungen konstruktion har en gusset konstruktion til at føje til den komfortable wrap rundt føler og snørebånd er racing tynd.

Salming Løbe Skoe Greyhound er det perfekte udstyr, for at nå dine løb og triatlon mål. Fuldend dit køb, med andre varer som Løb og nyd livet, som aldrig før. Nogle af vores Damesko varer er på tilbud. Find dem i runnerinn! Vi tilbyder et stort udvalg fra Salming, som er kendt for deres kvalitet og brug af gode materialer.

Funktioner Salming Løbe Skoe Greyhound

Sål
Neutral
Drop
5-8 mm
Farve
Grå
Fodtøjsvægt
Fra 250 g til 300 g
Bredde på sko
Standard

Leder du efter løbesko?

Leder du efter løbesko?

Vi hjælper dig med at finde de rigtige sko

Start

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up