up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Salomon

HERRE VEJSKO

HERRE VEJSKO

HERRE TRAIL SKO

HERRE TRAIL SKO

HYDRATION

HYDRATION

DAMES VEJSKO

DAMES VEJSKO

DAMES TRAIL SKO

DAMES TRAIL SKO

BØRNEFODTØJ

BØRNEFODTØJ

Afdelinger

Børnesko

Damesko

Dametøj

Herresko

Herretøj

Hydrering

Løbeudstyr

Rygsække Og Mavetasker

Alle( Salomon )

Salomon

Salomon er et af de mest populære mærker i verden. Det blev grundlagt i 1947, en fransk virksomhed, der fremstiller sportsudstyr, beliggende i Annecy. Salomon er blevet den førende virksomhed i at levere den bedste kvalitet udendørs sportsudstyr til alle aldre. I dag har Salomon et bredt udvalg af kvalitetsfodtøj med innovative designs, der opfylder atleternes krav. Disse sko er lette og giver maksimal komfort til dine fødder, mens du løber. GORE TEX teknologi giver maksimal innovation i sit stof. Salomon sko til mænd og kvinder er kendetegnet ved deres holdbarhed, modstandsdygtighed, brede udvalg af farver og design, maksimal komfort og dæmpning. Trail Running Speedcross-skoene er ideelle til at løbe i bjergene.


Salomons fremragende udvalg af løbetøj tilbyder en bred vifte af beklædningsgenstande såsom jakker, veste, bukser, fleece, handsker og sokker. Salomon-tøj er specielt designet til mænd og kvinder for at forbedre hver persons sportspræstationer. For at fuldende dit udstyr og tage alt, hvad du skal bruge med dig på dine udflugter, skal du vælge en rygsæk, fanny pack eller, også for at holde dig godt hydreret, en hydreringsvest, en taske eller en flaske vand.

clouse menu Luk