up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Saucony

HERREFODTØJ TIL VEJEN

HERREFODTØJ TIL VEJEN

DAMES LØBEFODTØJ

DAMES LØBEFODTØJ

Trailløb

Trailløb

Triumph samling

Triumph samling

Kinvara 14

Kinvara 14

endorphin samling

endorphin samling

Afdelinger

Damesko

Herresko

Alle( Saucony )

Nyheder

Se alle produkter flecha

Mest købte

Se alle produkter flecha

Saucony

Saucony er navnet på et højkvalitets løbesko- og tøjmærke. Mærket tager inspiration fra løbere ved at bringe unikke ideer og gøre det meget bedre. Det hele startede i 1989, da mærket blev grundlagt i Kutztown, Pennsylvania i USA, og hovedkontoret er i Waltham, Massachusetts. Siden da har mærket opnået konsumenternes tillid og er blevet et af de bedste mærker til at fremstille sportsprodukter såsom løbesko, tøj og andre relaterede tilbehør. Saucony er kendt over hele verden for at lave højklassede retro-sko for at forbedre ydeevnen.
Mærket tror på at inspirere folk ved at servere produkter af høj kvalitet for at hjælpe dem med at leve deres liv fuldt ud ved at få adgang til deres drøm om at løbe og fejre hver milepæl for at gøre det bedre. Saucony holder sin arv ved at forbedre skoene på en avanceret måde med bedre farvemuligheder og materialer. Mærket tilbyder stil med komfort til at løbe hver sti med et klassisk sporty udseende.

Saucony har den bedste variation af sko

Saucony har den bredeste skokollektion og perfekt sportsfodtøj til alle. Saucony løbesko er uden tvivl fremragende til at gøre din løbeoplevelse meget mere sjov. Saucony begyndte også at indsætte avancerede materialer som nylon eller kulfiberplader for at øge støtten og komforten af ​​løbe- og racerskoene. Mærket bruger midterste kulfiberplader i et af skoene kaldet Saucony Endorphin for at tilbyde en propulsiv og hurtigere løbeoplevelse. Med den fjedrende mellemsål og lette og lave stackhøjde kan disse sko give bedre greb og støtte og hjælpe personen med at løbe hurtigere og lettere.
Saucony sko til mænd er det bedste eksempel på at give holdbarhed og fuld beskyttelse til dine fødder, mens du løber. Ligesom mænd er Saucony sko til kvinder også meget holdbare og komfortable. Disse er de mest dynamiske sko, der er tilgængelige i multi-farver for at tage dit look til et nyt niveau. På den måde øges selvtilliden, og bedre ydeevne vil følge. Siden alle disse år har mærket stadig til formål at skabe de fineste løbesko.
Uanset om du vil gå i træningsrummet eller gå tur, Saucony sko kan gøre dig til at se fantastisk ud. Saucony rides er perfekte til nogle lange løb på grund af den velpaddede sål.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk