up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

360

Scarpa Trail Løbesko Spin RS8

Scarpa Trail Løbesko Spin RS8

Scarpa Trail Løbesko Spin RS8

Scarpa Trail Løbesko Spin RS8

plus
Scarpa

Scarpa Trail Løbesko Spin RS8

Produktbeskrivelse Scarpa Trail Løbesko Spin RS8

Spin RS8 Trail Running Shoes er en trail løbesko til kvinder Scarpa med en neutral slidbanetype, designet til at rejse lange afstande komfortabelt. Du vil opdage, at denne model har en standardbredde og giver dig den stabilitet, du har brug for på snoede veje.

Denne Scarpa vandresko inkluderer en eksoskeletteknologi, der tilpasser sig din fod og tillader korrekt bevægelse. Derudover inkluderer den en termosvejst TPU-film for større holdbarhed og modstandsdygtighed over for slid. I det øverste område,

Sålen på denne vandresko indeholder Megagrip-blandingen i sålen, der holder dig afbalanceret og forhindrer dig i at skride. Faldet på denne version varierer mellem 5 8 millimeter, og dens lukning er den traditionelle med snørebånd, der er fordelt langs vristen for at tillade tilstrækkelig støtte af foden.

Spin RS WMN er en model designet og designet specielt til kvindens fod. Inspireret af multi-vinder SPIN-modellen, er RS ​​ideel til Ultra-stier og lange afstande, hvilket giver stor stabilitet og kontrol i ethvert terræn takket være Exoskeleton med en beskyttende termosvejset TPU-film. Spin RS WMN har den nyeste og mest innovative Vibram LiteBase teknologi med MegaGrip-sammensætning, som gør det muligt at reducere sålens vægt og øger dæmpning og greb ydeevne.

Specifikationer:

Overdel: Stof + Film

Foring: Stretch Textile

Eneste: VELOX LBT

Sidste: ARS

Vægt: 245g


Vent ikke med at købe Scarpa Trail Løbesko Spin RS8. Du kan finde al information på Scarpa Trail Løbesko Spin RS8, du kan kontakte runnerinn via vores kontakt side. runnerinn tilbyder exclusive tilbud på Damesko for løb og triatlon og andre fritidsaktiviteter. Vores Damesko vil gøre dine daglige sports aktiviteter smertefri. Kig i vore store udvalg af Løb - trail sko varer.

Funktioner Scarpa Trail Løbesko Spin RS8

Sål
Neutral
Drop
5-8 mm
Farve
Blå
Fodtøjsvægt
Over 300 g
Funktioner
Vandtæt
Bredde på sko
Standard
Sål teknologi
Vibram®

Tecnologias Scarpa Trail Løbesko Spin RS8

Leder du efter løbesko?

Leder du efter løbesko?

Vi hjælper dig med at finde de rigtige sko

Start

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Perfekt

-

De er super gode for mig at gå i bjergene i. Komfortable og lette.

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up