up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

360

Vibram fivefingers Løbe Skoe Bikila EVO 2

plus
Vibram fivefingers

Vibram Fivefingers Løbe Skoe Bikila EVO 2

Produktbeskrivelse Vibram fivefingers Løbe Skoe Bikila EVO 2

En ideel løbesko for dem at gøre overgangen fra traditionelle til minimalistiske sko. Den tyndere sål lader du føler dit løb og forbinder dig til din kører miljø for en selvsikker barfodet løbeoplevelse.

Specifikationer:

Vægt: W38 = 3,5 ounce

Eneste Spec: Indersål: 2mm Anti Mikrobiel Drilex Indersål • Mellemsål: 4mm EVA • Gummi: 2.5mm

Øvre Materiale: Polyester Mesh

Vegan

Maskinvask / Air Dry


På udkig efter Vibram fivefingers Løbe Skoe Bikila EVO 2? Kig ikke mere! runnerinn tilbyder et stort udvalg i Løb modeller. Opdag vores nye Damesko tilbud, hos runnerinn. Lavet af Vibram fivefingers, dette Løb produkt tilbydes i mange størrelser og farve muligheder.

Funktioner Vibram fivefingers Løbe Skoe Bikila EVO 2

Sål
Neutral
Drop
0-4 mm
Farve
Sort
Fodtøjsvægt
Under 200 g
Bredde på sko
Standard

Leder du efter løbesko?

Leder du efter løbesko?

Vi hjælper dig med at finde de rigtige sko

Start

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Fremragende

-

Meget glad for disse. Fantastiske til løb, og da de har en god mængde dæmpning, er de helt sikkert et godt valg for dem, der går over til barfodssko.

Letvægts

-

Letvægts god til at løbe tak for den hurtige forsendelse

Alt perfekt

-

Meget tilfreds med købet. I løbet af 48 timer modtog jeg produktet i perfekt stand, og jeg var meget tilfreds med købet. 100% anbefales.

Perfekt til sommeren

-

Det er et gentaget produkt. Jeg havde brugt den samme model i cirka 2 år, men jeg købte den igen, fordi der var et hul i sålen. Det er let at tørre, har en fast fod og er endnu lettere, hvilket gør den ideel til sommerrejser.

Fantastisk pasform

-

Bedste sko til minimalistisk løb

Fantastisk produkt og troværdige hjemmeside

-

Jeg elskede produktet, foruden komforten, har den en god finish. Du kan stole på webstedet selv for leverancer i Brasilien. Opfølgningen af anmodningen sker via e-mail, med tilstrækkelig fleksibilitet, og levering af posten kan spores.

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up