up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Zone3 Aquaflo Plus

Zone3 Aquaflo Plus

plus
Zone3

Zone3 Aquaflo Plus

Produktbeskrivelse Zone3 Aquaflo Plus

Den anden generation af Aquaflo + serien tager vores prisvindende og meget elskede Aquaflo-kollektion endnu mere. Forbedret pasform, en ny panelkonstruktion og super åndbar stof sikrer optimal ventilation og komfort.

Sortimentet indeholder vores højkvalificerede vandafvisende Aquaflo-stof kombineret med et ultra-blødt og fleksibelt mesh-stof til forbedret ventilation og styling. Der er en overflod af nye funktioner til forbedring af komfort og funktionalitet yderligere, og vi håber, at dette sortiment vil skabe et benchmark i branchen for den ydeevne og kvalitet, der kan opnås, samtidig med at vi holder til et indgangs / mellemkurs prispunkt.

Ikke alene gør disse klæder glimrende på svømmetur, cyklus og løb, men de er også designet til at se meget mere moderne og stilfuld i forhold til andre dragter, der er tilgængelige på markedet.

Denne nye kollektion er en opdatering på det langvarige Aquaflo-sortiment, som var en 3 X 'BEST BUY' prisvinder fra 220 Triathlon-magasinet. Samlingen er designet til at forbedre hastighed, udholdenhed og komfort, der tilbyder de bedste funktioner uden det øverste af prisintervallet.

Denne dragt er udelukkende designet til kvinder baseret på feedback fra nogle af Storbritanniens mest erfarne triathletter. Tilbagemeldingen understregede, at kvindelige triatletter ikke kun leder efter en højtydende jakkesæt, men en der også sikrer komfort og støtte. Dragten er designet med disse egenskaber i tankerne, samtidig med at man holder et moderne og stilfuldt udseende. Denne dragt har nu haft syv års værd for gode kundeanmeldelser samt at vinde 220 Triathlon Magazine 'BEST BUY' tre gange og Triathlon Plus Magazines 'Top Value' -pris.

Funktioner:

Aquaflo ™ er et hurtigt og behageligt stof. Det er designet til at give dig lave trækniveau takket være dens vandafvisende Teflon belægning. Du vil bemærke, at når stoffet har vandet stænk på det, vil det perle og flyde lige ud fra jakkesætet, denne effekt maksimeres under svømmetur. Denne hydrodynamiske effekt er maksimeret under svømmen og hjælper med at opnå hurtigere tidspunkter. Det betyder også, at mindre vand absorberes, hvilket gør tøjet lettere og hurtigere at tørre en gang på cyklen. Den er lavet af Xtra Life Lycra®, som sikrer god formbevarelse og komfort i løbet af løbet. Hoveddelen af ​​denne serie er lavet af en sort eller marin farve for at sikre beskedenhed og overlegen dækning.

Balanceret kompression er tilvejebragt gennem benene takket være en omhyggeligt designet form og den høje denier rating af Aquaflo stoffet. Dette forbedrer muskelunderstøttelsen og hjælper med at øge blodgennemstrømningen væk fra benene og reducerer dermed mængden af ​​mælkesyre opbygge og hjælper med at forbedre din udholdenhed og udholdenhed.

Revolution X er det nyeste generationstekstilstof fremstillet i Italien og bruges på bagpanelerne, da det er meget letvægt, tilbyder 360o stretch og er ekstremt åndbar.

Airflo er designet til optimal temperaturstyring ved at lade fugt nemt fordampe fra huden og hjælpe med at holde kroppen kølig eller varm afhængigt af forholdene. Den bløde touch føles yderst behagelig mod huden, og øjenmønstret hjælper også stoffet til at tørre meget hurtigt efter svømmetur.

Indre BH - designet til at give ekstra støtte, især i løbet af fasen. BH har også en lynlås på forsiden, hvilket gør det meget nemmere at få påklædet på og giver dig også mulighed for at bruge hoveddragt lynlås på forsiden uden at udsætte for meget bryst.

Tri lite pad: En kvindespecifikke lavet til at måle triathlon pad. Små og pænt placeret, har puden også forskellige tykkelsesniveauer for at sikre komfort og minimere sadelbesvær. Det er designet til at minimere vandabsorption og give beskyttelse under cyklinsfasen uden at hindre din svømmetur eller løb. Også nye fine liniesømme for yderligere at reducere irritation.

Premium italienske bengribere - Nye bredere gribere giver jævn trykfordeling og ekstra komfort over silikone stilgriberne. Disse er syet til bunden af ​​benmaterialet snarere end indvendigt for at skabe en mere behagelig pasform og gøre et fantastisk arbejde for at forhindre enhver bevægelse i løbet af cyklen og løbe.

Opbevaringslommer med elastikbånd, der sikrer nem adgang til enhver ernæring, reservedele eller værdigenstande.

Elastisk teknologi og bindende giver en nemmere pasform uden ubehag omkring armene og nakken. Også ny søm konstruktion for at forhindre enhver chafing under armen.

Stilfuld flad låsning - Designet for maksimal styrke og minimalt ubehag mod huden.

Front semi-auto lås lynlås til ekstra ventilation under cyklussen eller løb.

Total beskyttelse på bagsiden: Bløde stoffer anvendes til at dække lynlåsets inderside, og dette kombineres med 'fold over'-dæk for at minimere ubehag fra lynlås på brystet.


Nu kan du bestille hjemmefra din egen stue, hos runnerinn, din online specialist i løb og triatlon udstyr. Vi ønsker at du får mest ud af din fritid, så vi har det største udvalg i Dragter varer fra Zone3. Kig efter løb og triatlon varer, der står under Zone3 Aquaflo Plus. De vil give dig nydelse og den bedste komfort under dine daglige aktiviteter.

Funktioner Zone3 Aquaflo Plus

Typer af ærmer
Uden ærmer
Farve
Blå
Lynlås længde
Halv lånlys

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up