up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

adidas Sportswear

adidas Sportswear

Osastot

Lasten Kengät

Lasten Vaatteet

Miesten Kengät

Miesten Vaatteet

Naisten Kengät

Naisten Vaatteet

KAIKKI ( adidas Sportswear )

Myydyimmät tuotteet

Näytä kaikki tuotteet flecha

Noin adidas Sportswear

Löydä täydellinen rento ja urheilullinen ilme Adidaksen urheiluvaatteista Runnerinnissä . Se on Saksassa sijaitseva tuotemerkki, joka perustettiin vuonna 1949. Adidas on nyt yksi johtavista urheilualan yrityksistä korkealaatuisen istuvuuden ja erinomaisen muotoilunsa ansiosta. Siitä on tullut Euroopan suurin urheilualan valmistaja. Brändi tarjoaa lähes kaikki urheiluvaatteet, kengät ja muut urheiluun liittyvät asusteet. Adidaksen vaatteet ja kengät saavat sinut tuntemaan olosi mukavaksi, mutta tyylikkääksi ainutlaatuisten ja trendikkäiden malliensa ja hengittävien materiaaliensa ansiosta.Kokeile parhaita Adidaksen kenkiä!


Adidas tunnetaan ensin laadukkaimmista kengistään. Adidaksen miesten kengät ovat täydellinen esimerkki tyylistä ja innovaatiosta. Uskotaan, että laatu ja innovaatio eivät voi mennä yhteen, mutta Adidaksen miesten kengät muuttavat tätä sääntöä tarjoamalla molemmat nostaakseen suorituskyvyn uudelle tasolle. Adidaksen naisten kengät sopivat joka tilanteeseen. Adidas tarjoaa laajimman valikoiman kenkävaihtoehtoja, jotka saavat sinut tuntemaan olosi tyylikkääksi ja mukavaksi. Ne voivat saada sinut erottumaan joukosta klassisella ulkoasullasi.

Adidas Sneakers ovat erinomainen valinta jokapäiväiseen kävelyyn ja juoksuun. Sen Adidas-teknologia on loistava innovaatio juoksemiseen välipohjan pitkäkestoisen voiman ansiosta. Se on suuri menestys, kun se tarjoaa paremman mukavuuden pehmusteella juoksemisen tai kävelyn aikana vakauden ja jalkojen tukemisen ansiosta. Lisäksi niiden vedenpitävä materiaali tekee niistä puettavia myös sateisina päivinä ilman, että sinun tarvitsee huolehtia mistään suorituskyvyn parantamisesta.


Adidaksen urheiluvaatteet saavat sinut näyttämään tyylikkäältä


Adidas oli aluksi kuuluisa vain kengistään, mutta luomalla muodikkaimpia ja mukavimpia verryttelypukuja yritys tavoittelee nyt paljon enemmän. Adidaksen verryttelypuvut ovat oikea valinta urheilullisen tyylin esittelemiseen. Löydät parhaat verryttelypuvut erinomaisista kankaista, jotta ne ovat mukavimpia, ja uusimmilla muotimalleilla, jotka on tehty täydellisyyteen, jotta rentoutumishetkesi on hauskempaa. Valtavan valikoiman värejä ja tyylejä ansiosta voit käyttää niitä yhtenä kappaleena tai yhdistelemällä niitä luodaksesi monia erilaisia vaihtoehtoja.

Adidas-hupparit pitävät sinut lämpimänä ja mukavana. Pehmeä, hengittävä kangas pitää sinut viileänä ja mukavana, ja ainutlaatuiset mallit ja printit sekä eloisat väriyhdistelmät, joissa on kolmen raidan tavaramerkki, auttavat sinua esittelemään modernia ilmettäsi. Täydennä talviasuasi Adidas-sukilla . Ne pitävät sinut lämpimänä pehmeällä puuvillasekoitemateriaalillaan. Näin jalkasi voivat hengittää helposti pitäen sinut kuivana ja mukavana koko päivän.

clouse menu Sulje