up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Apple Bändi Nike Sport Regular 44 Mm

Apple Bändi Nike Sport Regular 44 Mm

Apple Bändi Nike Sport Regular 44 Mm

plus
Apple

Apple Bändi Nike Sport Regular 44 Mm

Tuotekuvaus Apple Bändi Nike Sport Regular 44 Mm

Valmistettu räätälöitystä korkean suorituskyvyn fluorielastomeeristä, jossa on puristusvaletut rei'itykset hengittävyyden takaamiseksi, Nike-urheiluhihna on kestävä ja vahva, mutta yllättävän pehmeä. Sileä, tiheä materiaali verhoilee tyylikkäästi ranteesi yli ja tuntuu mukavalta ihosi vieressä. Innovatiivinen neulojen ja kiinnikkeiden sulkeminen varmistaa puhtaan istuvuuden.

Laatikossa:
Apple Watch Nike Sport Band

Tekniset tiedot:
Materiaali: fluorielastomeeri

Yhteensopivuus:
Apple Watch -mallit
44mm


Jos pidät Apple Bändi Nike Sport Regular 44 Mm:sta, tutustu myös muihin Apple:n juoksu ja triatlontuotteisiin Elektroniikka osastollamme ja Varaosat katalogissamme. Lisäksi, kun teet ostoksia runnerinn:ssa, omassa juoksu ja triatlon verkkokaupassasi, liityt samalla suureen urheiluyhteisöömme, josta voit saada hyviä vinkkejä, lukea tuotearvosteluja ja parhaita tarjouksia, joista olet kiinnostunut.

Ominaisuudet Apple Bändi Nike Sport Regular 44 Mm

Väri
Sininen
Alakategoriat
Kellot
Tuotetyyppi
Hihnat

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up