up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

360

Asics Maastojuoksukengät Gel-Sonoma 6

Asics Maastojuoksukengät Gel-Sonoma 6

Asics Maastojuoksukengät Gel-Sonoma 6

Asics Maastojuoksukengät Gel-Sonoma 6

Asics Maastojuoksukengät Gel-Sonoma 6

Asics Maastojuoksukengät Gel-Sonoma 6

Asics Maastojuoksukengät Gel-Sonoma 6

plus
Asics

Asics Maastojuoksukengät Gel-Sonoma 6

Tuotekuvaus Asics Maastojuoksukengät Gel-Sonoma 6

Gel Sonoma 6 Trail Running Shoes on Asicin miesten kenkä , jota suositellaan ulkoiluun, kuten polkujuoksuun, retkeilyyn, retkeilyyn jne. Sen rakenteessa on synteettiset saumat, jotka on suunniteltu parantamaan kestävyyttä ja pitämään kosteuden loitolla.

Asics-urheilujalkineiden suunnittelusta löydät enemmän tukea, erityisesti jalan keskiosasta ja kantapäästä. Lisäksi versio sisältää Amplifoam-välipohjan ja geelikapselit, jotka on sijoitettu strategisesti sinne, missä iskuja esiintyy useimmin.

Asics -polkujuoksukengän sisällä on Ortholite-pohjallinen, joka hallitsee tehokkaasti kosteutta ja lisää mukavuutta. Versiossa on pohja, joka luo pitoa useisiin suuntiin, mikä estää sinua luisumasta. Sen sulkeminen on perinteinen, jalan jalkaan jaetut nauhat parantavat jalan tukea.

Gel sonoma™ 6 -juoksukenkä on suunniteltu ulkoiluun. Tämä ASICS-polkujuoksuperheestä inspiroitunut kenkä on monipuolinen tarjonta, joka sopii polttoihin, kevyeen vaellukseen ja muihin ulkoseikkailuihin. Käytimme myös vähemmän resursseja sukkareunan värjäämiseen kestävämmän suunnittelun vuoksi.

Tällä kaudella painopiste oli päällisen istuvuuden parantamisessa, joten otimme käyttöön uuden viimeisen mallin, joka tarjoaa varmemman keskijalka- ja kantapään istuvuuden, kun taas leveämpi varvaslaatikko mahdollistaa varpaiden levittämisen. Päällystysten synteettiset ompeleet on suunniteltu parantamaan kestävyyttä ja samalla auttamaan jalkoja pysymään turvassa ja vähentämään liukastumista.

Jalkojen alla oleva mukavuus johtuu täyspitkästä AMPLIFOAM™-välipohjasta ja GEL™-teknologian pehmusteyksiköstä, joka on sijoitettu paikkaan, jossa juoksijat tarvitsevat eniten iskunvaimennusta. Pehmeyden lisäämiseksi jokaisella askeleella olemme lisänneet ORTHOLITE™-sukkareunuksen, joka takaa erinomaisen mukavuuden. Lisäksi monisuuntainen pitoulkopohja parantaa pitoa useilla pinnoilla.

Kaikkia näitä mukavuuskomponentteja täydentävät kestävät ominaisuudet, kuten kiinteä kumipohja, mikä tekee tästä kengästä monipuolisen valinnan poluille.


Ominaisuudet:

Amplifoam™-teknologian vaimennus
GEL™-teknologian pehmustus
Kiinteä kumipohja
Ortholite™-sukkareunus tarjoaa pehmeän askelman mukavuuden
Kestävä sukkareunusväri


Tekniset tiedot:

Pinta: Polku
Koron lasku: 8 mm
Paino: 295 g/10,4 unssia

Pronaatio:

Neutraali:
Jalkatyyppi: Normaalikokoiset kaaret
Push Off: Tasainen jakautuminen jalan etuosasta.
Kuinka jalkasi koskettaa maata: Jalka laskeutuu kantapään ulkopuolelle ja rullaa sitten sisäänpäin (pronaattisesti) vaimentaakseen iskuja ja tukeakseen kehon painoa.Hyödy nyt Asics Maastojuoksukengät Gel-Sonoma 6 tarjouksistamme. juoksu ja triatlon verkkokaupastamme, runnerinn:sta, löydät kaikki tarvitsemasi korkealaatuiset tuotteet, jotta voit nauttia liikunnasta ilman ongelmia, parhaiden juoksu ja triatlon varusteiden avulla. Käy myös tutustumassa muihin juoksu ja triatlon kategorioihin ja löydä suosittuja Asics-tuotteita parhailla hinnoilla.

Ominaisuudet Asics Maastojuoksukengät Gel-Sonoma 6

Askellus
Neutraali
Drop
5-8 mm
Väri
Sininen
Jalkineen paino
Yli 300 g
Kengän leveys
Normaali

Etsitkö juoksukenkiä?

Etsitkö juoksukenkiä?

Autamme sinua löytämään oikeat kengät

Aloita

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Erittäin mukava

-

Portugaliin saapuminen kesti vain 3 päivää.

Hyvät tossut

-

Toistaiseksi mukavat kengät, täydellinen istuvuus ja pito vuoristossa.

Oikea

-

Kengät, jos niitä ei ole kunnolla kokeiltu, toimitus, kuten aina, on tämän yrityksen heikko kohta. Et koskaan saa niitä ilmoitettuna päivänä, aina 3-4 päivää myöhemmin

Asics sonoma 6

-

Vastasi kaikin puolin odotuksiani. Hyvä tuote ja reagointikyky tilauksen toimituksessa.

Mukava ja hyvä

-

Ostin ne tarjoushintaan enkä odottanut paljoa, mutta ne ovat yllättäneet minut, hyvä pehmustus, kevyt ja hyvä tunne maassa.Erittäin hyvä ostos, suosittelen.

Oikein hyvä

-

Koko vastaa täydellisesti odotetusti ostosivustolla olevan mitoitusoppaan mukaan verrattuna muiden merkkien kokoon. Kenkä on erittäin hyvälaatuinen ja hinta huomioon ottaen antaisin sille 10. Toimitus viivästyi pari päivää verrattuna ostohetkellä ilmoitettuun arvioituun toimituspäivään.

Arviointi

-

Hyvä tuote polkumaailmaan alkuun, erinomainen vastine rahalle, istuvat normaalisti, jos on tietoinen niiden koosta.

Mukava

-

Kengät, joissa on erittäin hyvä iskunvaimennus ja hyvä pito, sopivat kaikenlaisille poluille ja tielle.

Polku

-

Kauniit ja mukavat kengät. Minä rakastin.

Oikein hyvä.

-

Erittäin hyvä ostos. Tein 15 km polun ja he käyttäytyivät erittäin hyvin.

Hyvä tuote

-

Vuoristomatkoilleni 3-4 tuntia, 15-20 km ilman ongelmia, mukava ja erinomainen pito

Hyvä yllätys

-

Ostin ne tarjoushintaan enkä odottanut paljoa, mutta ne yllättivät minut, hyvä pehmustus, kevyt ja hyvä fiilis maassa.

Asics sonoma 6

-

Upea kenkä, erittäin mukava.

Erinomainen

-

Erittäin mukavat kengät niin tiellä kuin hiekkateilläkin. Lisänumero on suositeltavaa.

Tennis

-

Ne ovat mukavia ja näyttävät erittäin laadukkailta, aion käyttää niitä vuoristossa ja katsotaan kuinka käy.

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up