up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Asics

Naisten kengät

Naisten kengät

Miesten kengät

Miesten kengät

Ota selvää, mitkä kengät sopivat parhaiten

Ota selvää, mitkä kengät sopivat parhaiten

Naisten vaatteet

Naisten vaatteet

Miesten vaatteet

Miesten vaatteet

Lasten kengät

Lasten kengät

Osastot

Juoksuvarusteet

Lasten Kengät

Lasten Vaatteet

Laukut Ja Vatsalaukut

Miesten Kengät

Miesten Vaatteet

Naisten Kengät

Naisten Vaatteet

Nestetytys

KAIKKI( Asics )

Uutuudet

Näytä kaikki tuotteet flecha

Myydyimmät tuotteet

Näytä kaikki tuotteet flecha

Asics

Kun puhumme juoksukengistä, ASICS on ensimmäinen merkki, joka tulee juoksijalle mieleen. Suositun tuotemerkin perustaja, Mr. Kihachiro Onitsuka, teki näistä kengistä ihanteellisen valinnan kaikentyyppisille juoksijoille, koska ne on valmistettu korkealaatuisista komponenteista, materiaaleista ja tekniikasta. ASICS-kengät tarjoavat kestävyyttä, vakautta ja suurta mukavuutta. Tarjotun pehmusteen ansiosta erityisesti kovilla pinnoilla, joilla iskut ovat aggressiivisempia, ne pehmentävät iskuja ja lisäävät mukavuutta.


Ja ne eivät vain tarjoa laatua, vaan niissä on myös nykyaikainen muotoilu vastaamaan tämän hetken tarpeita. Miesten ja naisten ASICS-juoksukengissä ei ole estettä, jota et voi voittaa. ASICS gel Nimbus 23 -juoksukengät tarjoavat moitteettoman iskunvaimennuksen aerodynaamisesti suunnitellulla GEL-teknologiallaan. Asics Gel Cumulus -juoksukengät tarjoavat pehmeän ajon ja vähentävät iskuja. Ja jos haluat vaalean pohjan lisäksi mallin, jossa on erittäin moderni monivärinen printti, valitse ASICS Noosa juoksukengät.

clouse menu Sulje