up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Asics

Naisten kengät

Naisten kengät

Miesten kengät

Miesten kengät

Lisätarvikkeet

Lisätarvikkeet

Naisten vaatteet

Naisten vaatteet

Miesten vaatteet

Miesten vaatteet

Lasten kengät

Lasten kengät

Osastot

Juoksuvarusteet

Lasten Kengät

Laukut ja Vatsalaukut

Miesten Kengät

Miesten Vaatteet

Naisten Kengät

Naisten Vaatteet

Nestetytys

KAIKKI( Asics )

Asics

Asics tunnetaan maailmanlaajuisesti yhtenä parhaimmista juoksukenkien tuotemerkeistä. Se on vuonna 1949 perustettu japanilainen brändi. Hän aloitti yrityksen terveen mielen ja terveen kehon filosofialla, jotta kansakunnan nuoriso voisi nauttia urheilusta. Hän aloitti matkansa valmistamalla koripallokenkiä kotikaupungissaan Kobeissa. Hän vie aloittamansa start up -yrityksen uudelle maailmanluokan kenkävalmistusyritykselle.
Hän luonut parhaat Asics-juoksukengät ottaen huomioon juoksijan mahdolliset tarpeet. Kengät on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista ja edistyneistä teknologioista, jotta ne täyttävät juoksijan odotukset. Sen geeliteknologia auttaa pelaajaa välttämään sairauksia juostessaan ja hypätessään nopeasti asvaltille. Brändi työskentelee kuitenkin kovemmin tuodakseen lisää innovaatioita ja edistyneimpiä teknologioita, jotta kengät olisivat kestävämpiä kuin koskaan. Tämän vuoksi se on tullut johtavaksi merkiksi tarjotessaan korkealaatuisia juoksukenkiä maksimaaliseen mukavuuteen.

Asics-juoksukengät täyttävät kaikkien odotukset

Paranna juoksukokemustasi Asics-juoksukengillä miehille ja naisille Runnerinnissa. Asics-kenkien kanssa ei ole mitään haastetta, johon et voi vastata elämässäsi. Valitse Asics-miesten juoksukengät tehokkaaseen harjoitteluun. Ne sopivat kaikille, olipa kyseessä ammattimainen maratonjuoksija tai mieluummin rennosti aamukävely. Sen uskomattomat ominaisuudet tekevät juoksemisen asvaltilla ja polulla tai juoksupolulla helppoa. Ne tarjoavat sinulle oikean tuen, pidon ja mukavuuden jalkoihin, mutta antavat myös tyylikkään ulkonäön modernien muotoilujensa ansiosta. Asics-naisten juoksukengät on myös suunniteltu kaikkien mukavuus- ja tukitoimintojen kanssa. Lisäksi ne on tehty hyvin värikkäiksi ja ikonisen muotoilun ansiosta voit saada tyylikkään ulkonäön yhdistämällä ne mihin tahansa vaatteisiin. Ne ovat täydellisiä pitkien matkojen kilpailuihin keveytensä ja maksimaalisen pidon jalkoihin vuoksi. Sen kevyt ja rakenteellinen muotoilu mahdollistaa lisäämättömän kitkan. Asics-trail-juoksukengät ovat paras vaihtoehto juoksemiseen kivisillä tai epätasaisilla alustoilla. Toisin kuin muut juoksukengät, ne tukevat jalkojasi jäykillä keskisauvoilla. Joillakin maastojuoksukengillä voit myös pitää itsesi turvallisena terävien esineiden tai kivien suhteen lisäämällä kivilevyjä keskisauvoihin ja ulkopohjiin. Niin ne suojaavat sinua hyvin ilman, että ne vievät pois maastojuoksun tuntemuksesta. Se tarjoaa myös erilaisia Asics-lasten kenkiä. Sen ylimääräinen mukavuus, keveys ja suuri tuki auttavat lapsia välttämään kaatumisia tai liukastumisia juostessa.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje