up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Billow Aktiiviranneke XSB70GT

plus
Billow

Billow Aktiiviranneke XSB70GT

Tuotekuvaus Billow Aktiiviranneke XSB70GT

Billow XSB70. Laitetyyppi: Rannekkeen aktiivisuuden seuranta, Tuotteen väri: Turkoosi, Rannekkeen väri: Turkoosi. Akun kesto: 15 päivää, Akkutekniikka: Litium, Akun kapasiteetti: 70 mAh. Paino: 28 g, Leveys: 20 mm, Syvyys: 242 mm. Tuetut mobiilikäyttöjärjestelmät: Android 4.3, Android 4.4, Android 5.0, Android 5.1, iOS 7.0, iOS 7.1, iOS 7.2, iOS 8.0, iOS 8.1, .... Yhteystekniikka: Langaton

Billow Aktiiviranneke XSB70GT:tta on saatavilla eri väreillä ja ominaisuuksilla. Valitse juuri se, joka sopii parhaiten omiin tarpeisiisi ja saat sen kotiin toimitettuna muutamassa arkipäivässä. Lisäksi, juoksu ja triatlon verkkokaupasta löydät monia samankaltaisia tuotteita, kuin Billow Aktiiviranneke XSB70GT. Älykaista tuotevalikoimamme on suunniteltu antamaan juuri sinulle täyden itsevarmuuden ja upean urheilukokemuksen, huolimatta siitä oletko aloittelija vai kokenut harrastaja.

Ominaisuudet Billow Aktiiviranneke XSB70GT

Väri
Sininen
Ikä
Aikuiset
Ominaisuudet
Kuntoiluranneke

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

Aiheeseen liittyvät tuotteet

clouse menu Sulje
up up