up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Billow Mittakaava Xfit

plus
Billow

Billow Mittakaava Xfit

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Billow Mittakaava Xfit

The scale intelligent Billow XFit Body with Bluetooth 4.0, it will help you measure conveniently your weight, subcutaneous fat, Muscle mass, age, body, BMI, visceral fat, bone mass to begin with, body fat, body water, protein, fat loss, skeletal muscle, BMR.

Has high accuracy, and automatic calibration, 4 sensitive electrodes with the latest technology to ensure measurements of weight fast and accurate up to 180kg.

You can download the application Fitdays from the Google Play Store or App Store.Jos etsit Billow Mittakaava Xfit:a, tänään on onnenpäiväsi. runnerinn:ssa, omassa juoksu ja triatlonverkkokaupassasi saat markkinoiden parhaat hinnat ja varmuuden siitä, että tuotteiden laatu on korkea. Älä odota enää pidempään ja tilaa etsimäsi Palautuminen ja hoito tuotteet. runnerinn tarjoaa ainutlaatuisen valikoiman Portaat erilaisia liikuntalajeja varten. Meidän Portaat on suunniteltu vastaamaan tarpeitasi ja antamaan sinulle täyden varmuuden harrastaessasi liikuntaa, sääolosuhteista huolimatta.

Ominaisuudet Billow Mittakaava Xfit

Väri
Valkoinen

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

Aiheeseen liittyvät tuotteet

clouse menu Sulje
up up