up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

360

Camelbak Liivi Nano 3L

Camelbak Liivi Nano 3L

plus
Camelbak

Camelbak Liivi Nano 3L

Tuotekuvaus Camelbak Liivi Nano 3L

Päivitetty vuonna 2019, jotta ne olisivat vielä kevyempiä, uudelleen suunnitellut Nano ™ -liivit ovat suositeltu valinta reitille ja ultrajuoksuille, jotka etsivät minimikäyttöliiviä. Päivitykset sisältävät kevyemmän ja pienemmän Dual Sternum -hihnan kiinnitysjärjestelmän, jossa on integroitu heijastavuus, irrotettava turvakuppi ja uusi 3D-mikrosilmä, joka on kevyempi ja hengittävä. Uusi Nano tarjoaa paketin, jonka paino on pienempi kuin 140 grammaa ja sisältää kaksi parasta luokassa 500 Ml Quick Stow ™ -pulloja. Päivitetty 3D-mikroverkko parantaa ilmavirtaa ja hengittävyyttä samalla, kun se tarjoaa silti suurta pehmustusta lisättyä mukavuutta varten. Se ylläpitää samaa virtaviivaistettua hammaspyöräilijää, mukaan lukien suojatun puhelinliitännän, useita venytystaskuja ja sen allekirjoituksen vaellusreikä kuljettaa puolia ajaessasi.

Ominaisuudet:

3D Micro Mesh: Monisuuntainen ilmavirtaus ja pehmustaminen mukavuuden ja hengittävyyden maksimoimiseksi

Secure Phone Pocket: Kätevä sijainti vetoketjun sulkemisella suojatulle pikaliitännälle

Trekking Pole Carry: Helposti poista tai vaihda puolalaiset ajon aikana

Dual Adjustable Sternum Straps: Tarjoa erilaisia säätöjä mukautetun sovituksen ja lisääntyneen vakauden varmistamiseksi

Polttoaineen ja vaihteiden varastointi: Järjestä Run Essentials -ratkaisut taskuihin, jotka on erityisesti suunniteltu pika-astioille

Heijastavuus: aikaisin aamulla tai myöhäisillan aikana

Stretch Overflow Pocket: Nopeasti varastoida suojakerros tai sateenvarjo

Turvallisuusviili: ylimääräinen varmuus hätätilanteessa

Ulkotaskujen lukumäärä: 8

Tekniset tiedot:

Hydration Kapasiteetti: 1l / 34 Oz

Hydraatiotyyppi: Quick Stow ™-kolvi (X2)

Vaihtokapasiteetti: 1,5 l / 90 Cu In

Pakkauksen paino: 140g / 4 Oz

Mitat: 35 X 19 X 7 Cm / 13,8 X 7,5 X 2,8 In


Haluatko lisää juoksu ja triatlon tuotteita Camelbak:lta? runnerinn:sta, omasta juoksu ja triatlonverkkokaupastasi, löydät laajan valikoiman juoksu ja triatlontuotteita, kuten Camelbak Liivi Nano 3L. Tällä hetkellä Camelbak Liivi Nano 3L on saatavilla runsaasti varastossamme. Asiakkaidemme tarpeet ovat meille tärkeitä ja valitsemme aina kaikki juoksu ja triatlonvarusteet erittäin huolellisesti yksityiskohtia tarkastellen.

Ominaisuudet Camelbak Liivi Nano 3L

Väri
Musta
Tilavuus
0-10 L
Sukupuoli
Unisex
Ikä
Aikuiset

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Camelbak Liivi Nano 3L

Hyvä tuote

-

Hyvä muotoilu, erittäin kevyt ja hyvä laatu. Camelback on varma veto. Trekkinn kaikki täydellinen.

Camelbak Liivi Nano 3L

Qualidade

-

Leve, fácil de ajustar. Preço e qualidade na melhor loja de trail

Camelbak Liivi Nano 3L

Tentin arviointi

-

Liivissä (Camelbak Nano 3L) on oltava matkapuhelinta vastaava tasku, jonka mitat ovat suurempia, sekä rumputaskut (500 ml). Erinomainen liivi hengittävyyden ja mukavuuden suhteen. Camelbak Quick Stow -rummut (heikko materiaali), kansi ei kiristy tarpeeksi, jotta nestettä ei läikky.

Camelbak Liivi Nano 3L

Upea tuote

-

Ergonominen, erittäin kevyt, välttämätön. Se suorittaa täydellisesti sen toiminnon, johon se on ostettu. Erittäin hyvin viimeistelty. Neuvoja.

Camelbak Liivi Nano 3L

Erittäin mukava ja käytännöllinen

-

Olen käyttänyt tätä polkupussia jo vuoden ajan, se on hyvin harkittu, hyvin varustettu taskussa ja säilytyksessä ja iphone 12 mahtuu hyvin taskuun. Kurpitsa, kaikki on kunnossa.

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up