up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Cebe Aurinkolasit Avatar

plus
Cebe

Cebe Aurinkolasit Avatar

Tuotekuvaus Cebe Aurinkolasit Avatar

Inspiroinut aikuisen tyyliin, mutta kaikki ergonomia että CEBE tarjoaa heidän Junior aurinkolasit: Avatar on kaikki raivon kanssa 7 10-vuotiaiden!

Tekniset tiedot:

Linssi:

Cebe 1500 BLUE Valolinssi:

Uusi luokka 3 linssi, joka suodattaa 90% sinistä valoa, siis parantaa lapsesi? S visio lisäsuojan.


Täydennä tilauksesi Cebe Aurinkolasit Avatar:lla, jonka löydät Juoksuvarusteet kokoelmastamme Aurinkolasit tuotteiden joukosta. Selaa myös muita juoksu ja triatlon kategorioita runnerinn:ssa, joka on oma juoksu ja triatlonvarusteisiin erikoistunut verkkokauppasi. Hanki nyt kaikki Aurinkolasit varusteesi parhailla hinnoilla, 100% alin hintatakuulla runnerinn:ssa!

Ominaisuudet Cebe Aurinkolasit Avatar

Linssityyppi
Normaali
Linssikategoriat
Luokka 3 - Aurinkoista/kirkas valo
Väri
Sininen
Musta
Sukupuoli
Unisex
Ikä
Lapset

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up