up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Cebe Aurinkolasit Flipper

plus
Cebe

Cebe Aurinkolasit Flipper

Tuotekuvaus Cebe Aurinkolasit Flipper

Etumatka malli alue! Ennennäkemätöntä mukavuutta lukemattomia värejä ansiosta kahden materiaalin rakennetta.

Technologies:

HIHNA:

Kiinnitetty suoraan kärjet temppelin turvallisuutta ja mukavuutta.

Cebe Technologies XTRA FLEX

XTRA FLEX:

älykäs runko construcation, perustuu yhdistelmä nylon ja pehmeitä materiaaleja tarvittaessa, jotta takaus runsaasti joustovaraa temppeleitä. Tämä varmistaa täydellisen ergonomian ja turvallisuuden.


Nyt voit tilata urheiluvarusteesi lähtemättä kotoasi mihinkään runnerinn:ssa, omassa juoksu ja triatlonvarusteisiin erikoistuneessa verkkokaupassa. Haluamme, että voit nauttia vapaa-ajastasi ainutlaatuisella ja nautinnollisella tavalla, joten tarjoamme suuren valikoiman korkealaatuisia Aurinkolasittuotteita suoraan Cebe:lta. Kysy meiltä lisää juoksu ja triatlontuotteista, kuten Cebe Aurinkolasit Flipper, jotka on suunniteltu antamaan sinulle täydellisen mukavuuden ja nautinnon harrastaessasi urheilua tai päivittäisiä aktiviteettejasi.

Ominaisuudet Cebe Aurinkolasit Flipper

Linssityyppi
Normaali
Linssikategoriat
Luokka 3 - Aurinkoista/kirkas valo
Väri
Pinkki
Sukupuoli
Unisex
Ikä
Lapset

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up