up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Cebe Aurinkolasit STrike

plus
Cebe

Cebe Aurinkolasit STrike

Tuotekuvaus Cebe Aurinkolasit STrike

Erittäin joustava bi materiaalia värillinen kehykset mahdollisimman mukaviksi, S? TRIKE on suunniteltu 3 5 vuotta vanha tulevaisuudessa champions.Equipped kanssa CEBE Sininen valo linssien ansiosta suojalaseja, tämä uusi malli integroida Symbiotech Technology suunniteltu mekanismilla sisäpuolella kummassakin varressa, lastaa on V mallinen vinkkejä, jotka antavat kaksi ylimääräistä yhteysviranomaisiksi täydellisen otteen jokaiselle lapselle? s kasvot. S? TRIKE on yhtä mukava kuin se on muodikasta.

Technologies:

SYMBIOTECH: Exclusive konsepti featuring V muotoiset sangat täydellistä ja tasaista jakautumista painosta aurinkolasit. Johtaen kehittynyt mukavasti ja jonkinasteinen tasapaino koskaan saavutettu markkinoilla.


Kaikki Aurinkolasit kategorian juoksu ja triatlon tuotteet ovat korkealaatuisia ja varustettu lukuisilla fiksuilla yksityiskohdilla. runnerinn:sta löydät täyden Cebe-kokoelman Juoksuvarusteet tuotteita. Cebe:n Aurinkolasit STrike:een hinta on 26.49 $, sisältäen alin hintatakuun, turvallisen verkkomaksun ja nopean ja luotettavan toimituksen suoraan kotiovellesi!

Ominaisuudet Cebe Aurinkolasit STrike

Linssityyppi
Normaali
Linssikategoriat
Luokka 3 - Aurinkoista/kirkas valo
Väri
Oranssi
Sininen
Sukupuoli
Unisex
Ikä
Lapset

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up