up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Craft Pitkähihainen T-paita Active ComforRound Neck

Craft Pitkähihainen T-paita Active ComforRound Neck

Craft Pitkähihainen T-paita Active ComforRound Neck

plus
Craft

Craft Pitkähihainen T-paita Active ComforRound Neck

Tuotekuvaus Craft Pitkähihainen T-paita Active ComforRound Neck

Pehmeä ja mukava pohjallinen jersey, joka pitää sinut kuivana ja lämpimänä kaikentyyppisissä liikunnoissa reilun ja kylmän olosuhteissa, Bodymapped -kangasrakenteet.

70% polyesteriä 30% polyamidia.Craft Pitkähihainen T-paita Active ComforRound Neck on täydellinen valinta täydentääksesi juoksu ja triatlon varusteitasi. runnerinn verkkokaupassa voit hyödyntää lukuisia etuja ja jos teet tilauksesi heti runnerinn:ssa, saat tuotteesi kotiinkuljetettuna jo muutamassa päivässä. Lisäksi, juoksu ja triatlon verkkokaupastamme voit löytää muita juoksu ja triatlon tuotteita, jotka sopivat yhteen Craft Pitkähihainen T-paita Active ComforRound Neck:n kanssa.

Ominaisuudet Craft Pitkähihainen T-paita Active ComforRound Neck

Hihatyypit
Pitkä
Väri
Musta
Vetoketjun pituus
Ei vetoketjua

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up