up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Craft Pitkähihainen T-paita ADV Essence

plus
Craft

Craft Pitkähihainen T-paita ADV Essence

Tuotekuvaus Craft Pitkähihainen T-paita ADV Essence

Adv Essence Ls Tee on pehmeä ja toimiva pitkähihainen t-paita, joka on valmistettu kierrätetystä polyesterista ja joka kuljettaa hyvin kosteutta jokapäiväiseen harjoitteluun. Lisäksi tässä Advanced Training T-paidassa on muotoiltu, ergonominen muotoilu optimaalista istuvuutta, liikkumisvapautta ja mukavuutta varten.


Ominaisuudet:

Kierrätetty polyesteri
Verkkoyksityiskohdat tehostamaan ilmanvaihtoa
Normaali istuvuus


Tekniset tiedot:

Vartalo 95 % kierrätetty polyesteri 5 % elastaani Yläselkä Vartalo 100 % kierrätetty polyesteri
Haluatko lisää juoksu ja triatlon tuotteita Craft:lta? runnerinn:sta, omasta juoksu ja triatlonverkkokaupastasi, löydät laajan valikoiman juoksu ja triatlontuotteita, kuten Craft Pitkähihainen T-paita ADV Essence. Tällä hetkellä Craft Pitkähihainen T-paita ADV Essence on saatavilla runsaasti varastossamme. Asiakkaidemme tarpeet ovat meille tärkeitä ja valitsemme aina kaikki juoksu ja triatlonvarusteet erittäin huolellisesti yksityiskohtia tarkastellen.

Ominaisuudet Craft Pitkähihainen T-paita ADV Essence

Hihatyypit
Pitkä
Väri
Keltainen
Vetoketjun pituus
Ei vetoketjua

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up