up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Dynafit

Naisten vaatteet

Naisten vaatteet

miesten vaatteet

miesten vaatteet

Juoksuvälineet

Juoksuvälineet

naisten jalkineet

naisten jalkineet

miesten jalkineet

miesten jalkineet

juoksuliivit

juoksuliivit

Osastot

Juoksuvarusteet

Laukut ja Vatsalaukut

Miesten Kengät

Miesten Vaatteet

Naisten Kengät

Naisten Vaatteet

Nestetytys

KAIKKI( Dynafit )

Uutuudet

Näytä kaikki tuotteet flecha

Myydyimmät tuotteet

Näytä kaikki tuotteet flecha

Dynafit

Dynafit, urheilujen ulkona maailmassa, on uudistanut juoksutuotteiden rajoja Runnerinnissa. Sen perustamisesta lähtien Dynafit on ollut synonyymi äärimmäiselle teknologialle, innovaatiolle ja vahvalle sitoutumiselle suorituskykyisiin ulkoilmaihmisiin. Brändin matka alkoi vuonna 1950 vuoristoisessa Itävallan Alpeilla, kun sen perustaja Robert Kapl esitteli maailman ensimmäisen suksitouren sitovaan. Tämä mullistava innovaatio asetti näytön Dynafitin jatkuvalle keveyden, toiminnallisuuden ja korkean suorituskyvyn varusteiden tutkimukselle. Vuosien kuluessa Dynafit on onnistuneesti siirtänyt osaamistaan rinteiltä vuorille, mikä on synnyttänyt juoksutakkeja, kenkiä ja varusteita, jotka vastaavat niin urheilijoiden kuin seikkailijoiden tarpeisiin. Dynafitin läsnäolo Runnerinnissa todistaa sen kestävän innovaation ja sitoutumisen ulkoilma-urheiluyhteisölle. Sen mullistavista alkuajoista nykyiseen asemaansa johtavana vuorijuoksuvarusteiden valmistajana, Dynafit jatkaa tulevaisuuden suorituskykyisen ulkoilma-seikkailujen muovaamista. Laajan juoksutakin, kenkien ja varusteiden valikoiman ansiosta Dynafit varustaa urheilijat ottamaan haasteita vastaan ja lähtemään innostaviin matkoihin vakaalla luottamuksella.

Revolutionizing Running Gear for Performance and Adventure

Dynafit juoksuvaatetus on teknisen erinomaisuuden ja mukavuuden yhdistelmä. Suunniteltu kestämään vuorien vaatimukset, jokainen vaate heijastaa Dynafitin laatutietoisuutta ja innovaatiota. Miehille, jotka etsivät vertaansa vailla olevaa suorituskykyä, se tarjoaa laajan valikoiman Dynafit miesten juoksuvaatteita. Kosteutta luovuttavista paidoista tuulenpitäviin takkeihin, jokainen osa on suunniteltu parantamaan suorituskykyä ja tarjoamaan äärimmäisen mukavuuden intensiivisillä vuorijuoksuilla. Dynafitin sitoutuminen naisurheilijoihin näkyy Dynafit naisten juoksuvaatteiden linjassa. Yhdistämällä toiminnallisuuden ja tyylin, nämä vaatteet antavat naisille mahdollisuuden voittaa haasteet ja työntää rajojaan luottavaisin mielin. Kun kyse on tärkeiden tavaroiden kuljettamisesta vuorille, Dynafit juoksuvestit erottuvat. Huolellisesti suunnitellut taskut, ergonomiset istuvuudet ja keveys rakenteen tekevät näistä vesteistä pakollisen seuralaisen pitkillä juoksuilla. Dynafitin suorituskyvyn sitoutuminen ulottuu vaatteiden ulkopuolelle. Brändi tarjoaa laajan valikoiman Dynafit juoksuvarusteita, mukaan lukien nesteytysjärjestelmät, juoksumatot ja tarvikkeet, jotka on suunniteltu optimoimaan vuorijuoksun kokemus. Dynafit juoksukenkien alueella sen innovaatio todella loistaa. Nämä kengät yhdistävät edistyneitä materiaaleja ja tekniikoita tarjotakseen juoksijoille parhaan tuen, pitoamme ja ketteryyden eri maastoissa. Vaativien vuorien selvittäminen vaatii erikoistuneita jalkineita, ja Dynafit vuorijuoksukengät tarjoavat juuri sitä. Aggressiivisten ulkopohjien, suojaavien varpaiden suojien ja herkän iskunvaimennuksen ominaisuuksilla nämä kengät mahdollistavat juoksijoille haastavien polkujen selvittämisen luottavaisin mielin. Dynafit kenkien valikoima ulottuu juoksun ulkopuolelle, sisältäen monipuolisia vaihtoehtoja erilaisiin ulkoilmatoimintoihin.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje