up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top

Kuinka valita akut juoksemiseen?

Oikean akun valinta ei välttämättä ole helppo tehtävä, koska teknologian kehitys tapahtuu niin nopeasti, että voi hämmentyä oikean akun valinnassa. Koska akut ovat tärkein komponentti lähes kaikissa laitteissa, prosessi parhaan hankkimiseksi on varsin merkittävä.
Pääasiassa kaikissa akuissa on kaksi napaa. Yksi on merkitty positiiviseksi, kun taas toinen napa on merkitty negatiiviseksi. Akut toimivat siten, että sähköenergia muuttuu kemialliseksi energiaksi latauksen aikana, ja kun virta on kulunut, prosessi kääntyy päinvastaiseksi.
Jotta voit valita oikean akun laitteellesi, sinun on tarkistettava seuraavat seikat.

Pitääkö akun olla ladattava?

Ladattavat akut ovat kestävämpiä kuin vastaavat ei ladattavat. Koska niiden käyttöikä on paljon pidempi kuin ei ladattavien, niiden yksikkökustannukset voivat kuitenkin olla hieman korkeat, vaikka alkuperäistä hintaa verrataan uudelleenkäytettävyyden hyötyyn.

Onko akullasi korkea energiatiheys?

Suuri energiatiheys tarkoittaa, että sovelluksellasi on suuri energiapotentiaali pienellä painoarvolla. Korkean energiatiheyden akuissa akun paino on pieni, mutta suorituskykypotentiaali on korkea.

Onko akun käyttöiällä todella väliä?

Pitkäkestoinen akku tarjoaa todellisen tyytyväisyyden kokemuksen. Pitkä akun käyttöikä on kuluttajan kannalta huomattava asia.
Jotkut tunnetuimmista tuotemerkeistä, jotka voit valita ostohetkelläsi, ovat Suunto , Sigma , Led Lenser , Mag Lite , Fenix .

clouse menu Sulje