up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Fasi Alkaliparistosarja AG10 LR1130 1.5V 10 Yksiköitä

plus
Fasi

Fasi Alkaliparistosarja AG10 LR1130 1.5V 10 Yksiköitä

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Fasi Alkaliparistosarja AG10 LR1130 1.5V 10 Yksiköitä

FASI Bike -merkin erittäin tehokkaiden heijastavien tuotteiden avulla voit parantaa tehokkaasti passiivista turvallisuutta pienellä vaivalla. Kalvot ja heijastinnauhat parantavat merkittävästi näkyvyyttä ja siten myös pyöräilijöiden, juoksijoiden tai kävelijöiden turvallisuutta liikenteessä paitsi huonoissa sääolosuhteissa ja hämärässä. Valikoimaan kuuluu myös ketjunpuhdistuslaitteita, kosketuskynät ja muita lisävarusteita.


Tekniset tiedot:

10 kortin alkalipainikenno 1,5 volttia AG10 alkalipainikenno 1,5 V (10 korttia)

Suunnitteletko Fasi Alkaliparistosarja AG10 LR1130 1.5V 10 Yksiköitä:n ostamista? Ei mikään ihme, sillä se on yksi runnerinn:n, juoksu ja triatlonkaupan suosituimmista tuotteista. Tuotteen alennettu hinta on vain 10.667 $, ainoastaan rajoitetun ajan! runnerinn:ssa voit hyötyä uskomattomista eduista ja löytää korkealaatuisia Fasi-tuotteita parhailla hinnoilla. Kaikilla juoksu ja triatlon tuotteillamme on valmistajan takaama laatutakuu.

Ominaisuudet Fasi Alkaliparistosarja AG10 LR1130 1.5V 10 Yksiköitä

Väri
Hopeinen
Paristot
Kello

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

Aiheeseen liittyvät tuotteet

clouse menu Sulje
up up