up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

360

Fjällräven Reppu Kånken

plus
Fjällräven

Fjällräven Reppu Kånken

Tuotekuvaus Fjällräven Reppu Kånken

Klassinen Kanken-reppu kestävää Vinylon-kangasta, jossa vetoketju, joka avaa koko päälokeron. Irrotettava istuintyyny, pieni etutasku, yksinkertaiset olkahihnat ja kahvat yläosassa.

Suora selkä on onnellinen selkä! Kanken luotiin jo vuonna 1978 auttamaan ehkäisemään ruotsalaisten koululaisten selkäongelmia, ja siitä tuli nopeasti yleinen näky esikouluissa ja luontokouluissa koko maassa. Tänään, 35 vuotta myöhemmin, Kånken on suoristanut miljoonia selkää ympäri maailmaa ja siitä on tullut yksi Fjällrävenin rakastetuimmista tuotteista. Tämä klassinen reppu soveltuu yhtä hyvin matkoille kouluun tai takaisin tai vaellukseen ja matkoihin. Materiaali on kestävää, kevyttä Vinylon F -kangasta, joka kestää likaa ja kosteutta. Tilavassa päälokerossa on suuri aukko vetoketjulla, mikä helpottaa pakkaamista ja purkamista. Siinä on kaksi litteää sivutaskua ja vetoketjullinen tasku edessä, jotka sopivat täydellisesti niille kärjille, joita haluat pitää käden ulottuvilla. Mukana toimitettu PE-vaahtomuovityyny on tallennettu sisäpuoliseen takataskuun, jossa se estää repun sisällön työntämisen selkääsi vasten - ja on aina käden ulottuvilla, kun haluat pitää tauon ja istua missä tahansa. Kantojärjestelmä on yksinkertainen, mutta käytännöllinen ja koostuu yläosassa olevista kahvoista ja kapeista, säädettävistä olkahihnoista. Edessä oleva logo on heijastava. Sen päälokerossa on myös osoitetarra.


Ominaisuudet:

Fluorihiilivapaa kyllästys
Ominaisuudet: Kestävä, nopeasti kuivuva, vedenkestävä


Tekniset tiedot:

Materiaali: Vinylon F: 100% vinyyli
Nauha: 100% polypropeenia
Korkeus: 38 cm
Leveys: 27 cm
Syvyys: 13 cm
Tilavuus: 16 l
Kannettavan tietokoneen kotelo: Kyllä
Paino: 300 g


Hoito:

Pehmeällä harjalla ja haalealla vedellä


Löydä suosikki Laukut ja vatsalaukutmallisi ja nauti juoksu ja triatlonsta. Sinulla on oikeus palauttaa ostoksesi 30 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta, jos et ole tyytyväinen Fjällräven Reppu Kånken:n. Jos sinulla kysyttävää Fjällräven Reppu Kånken:sta tai muista tuotteista, ole hyvä ja ota yhteyttä juoksu ja triatlonasiantuntijoihimme puhelimitse tai sähköpostitse.

Ominaisuudet Fjällräven Reppu Kånken

Väri
Vihreä
Tilavuus
11-20 L
Sukupuoli
Unisex
Suositeltava käyttötarkoitus
Kaupunki
Ikä
Aikuiset
Laukut
Vettä hylkivät
Rakenne
Kehyksetön

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Hyvä hinta

-

hyvä hinta, hyvä laatu

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up