up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Grivel Reppu Mountain Runner EVO 10L L

plus
Grivel

Grivel Reppu Mountain Runner EVO 10L L

Tuotekuvaus Grivel Reppu Mountain Runner EVO 10L L

Mukava ja monipuolinen liivityyppinen reppu polkujuoksuun


Mountain Runner Evo 10 on kevyt reppu, jonka muotoilulle on tunnusomaista mukava liivi ja suuri määrä taskuja ja osastoja, joten voit järjestää kaikki tarvitsemasi laitteet ja tietää, kuinka löytää se helposti.
Reppua on saatavana kahdessa säädettävässä koossa, joka sopii kaikille, ja keskitaskussa on taskut painon järjestämiseksi ja kuorman puristusjärjestelmä, joka mukautuu juoksuun.


Tekniset tiedot:

Aktiviteetit: polkujuoksu
Materiaalit/ rakenne/ tekniikat: kevyt kangas
Paino: 215 g
Löydä suosikki Laukut ja vatsalaukutmallisi ja nauti juoksu ja triatlonsta. Sinulla on oikeus palauttaa ostoksesi 30 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta, jos et ole tyytyväinen Grivel Reppu Mountain Runner EVO 10L L:n. Jos sinulla kysyttävää Grivel Reppu Mountain Runner EVO 10L L:sta tai muista tuotteista, ole hyvä ja ota yhteyttä juoksu ja triatlonasiantuntijoihimme puhelimitse tai sähköpostitse.

Ominaisuudet Grivel Reppu Mountain Runner EVO 10L L

Väri
Musta
Tilavuus
0-10 L
Sukupuoli
Unisex
Suositeltava käyttötarkoitus
Juoksu
Lenkkeily
Ikä
Aikuiset
Rakenne
Kehyksetön
Suositeltava Käyttötarkoitus
Vaellus

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up