up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Huawei Toiminta Bändi Band 4e

plus
Huawei

Huawei Toiminta Bändi Band 4e

Tuotekuvaus Huawei Toiminta Bändi Band 4e

Yksinkertaista jokapäiväistä elämääsi:
Ympäristöystävällisen ja kevyen nauhan ranteessa pitäminen tarjoaa sinulle toiminnan seurannan, unen seurannan ja enemmän älykkäitä ominaisuuksia
helpottaa elämääsi.

Kiinnitä se kenkäsi ja mene:
Kun pidät bändiä kenkällä soljen kanssa, voit yksinkertaisesti painaa painiketta kerätäksesi tarkat koripallo- tai juoksusuoritustilastot. Kiinnitä se kenkäsi ja mene!

Tunne itsesi ja saa parempaa:
Seuraamalla ja analysoimalla liikettäsi, se pisteet kokonaissuorituskykysi jokaisessa koripallopelissä, mukaan lukien yksityiskohtainen tulos hyppyssä, sprintissä, alavartalon vahvuudessa ja muissa avaintoiminnoissa. Tunne itsesi paremmin, kouluta itseäsi kuin ammattilainen.

Kattavat juoksutilastot:
6-akselisen liiketunnistimen ansiosta juoksutila pystyy tarjoamaan kattavan ja tarkan tiedon seurannan, mukaan lukien jalankuvion kuvio, laskeutumisaste, maan kosketusaika, poljinnopeus ja muut. Erityisesti sisäjuoksussa etäisyyden mittauksen keskimääräinen tarkkuus on parantunut 97%: iin .2

Ammattimainen juoksuohjaus:
Yhteistyössä ammattitutkimuslaitoksen CISS kanssa 3 HUAWEI Band 4e tarjoaa sinulle yksityiskohtaisen juoksulomakeanalyysin ja ehdotukset kattavien tilastojen perusteella, jotta voit parantaa juoksutehokkuutta ja vähentää loukkaantumisriskiä.

Pysy jopa 2 viikkoa:
Seuraa pitkiä harjoituksiasi huolehtimatta virran loppumisesta. HUAWEI Band 4e tarjoaa jopa 2 viikon akun säännöllisen käytön ja 21 päivää valmiustilassa.4

Vedenkestävä jopa 50 metriä:
Jopa 50 metrin vedenkestävä ominaisuus, HUAWEI Band 4e on seuralainen, jonka voit ottaa hikoiluharjoitteluun, surffailuun tai uimiseen.

Kevyt, nuorekas ja kestävä:
Näyttää paitsi hyvältä myös ympäristöystävälliseltä, koska värikkäät ja nuorekkaat hihnat on valmistettu kierrätysmateriaaleista. Vain noin 15 g painava nauha on erittäin kevyt ja mukava käyttää.

Päivittäinen avustajasi:
HUAWEI Band 4e on monipuolisen harjoituskumppanin lisäksi myös täydellinen elämän avustaja. Helppo elämäsi älykkäillä ominaisuuksilla, kuten unen seuranta, viesti- / puheluilmoitus, hälytysmuistutus, puhelimen löytäminen jne.

Askeleet
Etäisyys
kalorit
Kohtalainen tai korkea intensiteetti
Saavutusmuistutus
Yksi harjoitusetäisyys
Yksi harjoitusaika
Toimintamuistutus
Jalustan muistutus
Nukkumaanmenoaika
Hälytys
Viestin muistutus
Saapuvan puhelun ilmoitus
Etsi puhelin
runnerinn:stä, omasta juoksu ja triatlonverkkokaupastasi, löydät suuren määrän eri kokoisia ja mallisia Huawei Toiminta Bändi Band 4e tuotteita monissa iloisissa väreissä. Lisäksi, valikoimastamme löydät myös Huawei:n tuotteita, kuten Toiminta Bändi Band 4e, kuten Elektroniikka kategoriasta juoksu ja triatlon verkkokaupastamme. Lue asiantuntijoidemme neuvot ja vinkit liittyen juoksu ja triatlon varusteisiin ja tsekkaa myös Huawei Toiminta Bändi Band 4e:n asiakasarviot.

Ominaisuudet Huawei Toiminta Bändi Band 4e

Väri
Harmaa
Ikä
Aikuiset
Ominaisuudet
Kuntoiluranneke
GPS
Sykekellot

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Tietoja tästä kellosta

-

tämä kello on mahtava ja sen ominaisuudet ovat paras osa sitä

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

Aiheeseen liittyvät tuotteet

clouse menu Sulje
up up