up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Icebreaker Merino-runko Anatomica

plus
Icebreaker

Icebreaker Merino-runko Anatomica

Tuotekuvaus Icebreaker Merino-runko Anatomica

Joustavat ja ohuet merinovillaiset miesten nyrkkeilijät, jotka on valmistettu corespun-kankaallamme, Anatomica Boxers tarjoavat tarvitsemasi tuen ja mukavuuden.


Ominaisuudet:

Merino Corespun kestävä merinoseos säätelee ruumiinlämpöä kaikissa sääolosuhteissa
Muotoiltu pussi mukavuutta varten
Litteät saumat kitkan estämiseksi


Tekniset tiedot:

Kankaan pää: 150 gm2 Jersey Corespun, 83% merinovillaa, 12% nailonia, 5% LYCRA®
Jos etsit juoksu ja triatlonvarusteisiin erikoistunutta verkkokauppaa, tutustu runnerinn:aan. Icebreaker:n virallisena jälleenmyyjänä, kaikilla juoksu ja triatlontuotteilla on täysi Icebreaker:n takaama takuu. Valitse yksi Miesten vaatteet kategorioista ja tutustu laajaan Miesten vaatteet tuotteiden valikoimaamme, joka on juuri sinua ja lempiurheilulajiasi varten. Selvittääksemme kaikki epäilykset, ota asiakaspalveluumme yhteyttä puhlimitse tai sähköpostitse. Älä odota enää pidempään! Icebreaker Merino-runko Anatomica on paras tuote juoksu ja triatlontavoitteidesi saavuttamiseksi.

Ominaisuudet Icebreaker Merino-runko Anatomica

Väri
Ruskea
Ominaisuudet
Venyvä
Tuotetyyppi
Boxers

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Icebreaker Merino-runko Anatomica

Hyvä tuote

-

Hyvä tuote, mukava.

Icebreaker Merino-runko Anatomica

Täydellinen

-

En voi käyttää mitään nyt, koska testasin merinoa.. se ei haise, on raikas ja lämmin, kevyt ja mukava. Puuvilla tuntuu nyt oudolta

Icebreaker Merino-runko Anatomica

Jäänmurtaja

-

Miellyttävä, super mukava

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up