up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Injinji

Injinji

Osastot

Miesten Vaatteet

Naisten Vaatteet

KAIKKI ( Injinji )

Myydyimmät tuotteet

Näytä kaikki tuotteet flecha

Noin Injinji

Injinji on revoluutionärinen sukkamerkki, joka on jättänyt jälkensä suorituskykyisen ja mukavan kenkämaailman historiaan. Kansainvälisesti tunnetuksi tullut ja patentoitu viisitoista varvassukkamalli on muuttanut koko sukkien ajattelutapaa ja tarjoaa ainutlaatuisen ja toimivan ratkaisun erilaisiin aktiviteetteihin. Injinjin tarina alkoi yksinkertaisesta, mutta mullistavasta ideasta: sukat, joissa jokaiselle varvakselle on oma lohkonsa. Vuonna 1999 Injinjin perustaja, Randy Sun, näki mahdollisuuden parantaa perinteisten sukkien mukavuutta ja suorituskykyä. Lopputuloksena oli joukko varvassukkia, joissa jokainen varvas voi liikkua itsenäisesti, vähentäen tärinää ja edistäen luonnollista varpaiden leviämistä. Tämä suunnittelu ei ainoastaan mullistanut sukkateollisuutta, vaan tarjoaa myös useita etuja, kuten hankaumien estämistä, kosteuden hallintaa ja tasapainon parantamista. Injinji on varvassukkien pioneeri, tarjoamalla monipuolisen valikoiman tuotteita, jotka on suunniteltu mukavuuden, suorituskyvyn ja jalkojen terveyden parantamiseksi. Juoksu-, puristussukat, varvassukat ja peitosukat heijastavat tämän brändin sitoutumista innovaatioon ja halu auttaa ihmisiä elämään mukavammin ja luottavaisemmin valitsemiensa aktiviteettien parissa. Injinji-tuotteiden avulla et vain käytä sukkia; saat myös kokea mullistuksen jalkojen mukavuuden ja suorituskyvyn saralla.
Varvassukkien pioneereja

Injinji-sukkia suunnitellaan urheilijoille ja harrastajille, jotka vaativat parasta kenkien suhteen. Niiden kosteutta siirtävä materiaali ja tarkka istuvuus vähentävät hankaumien riskiä, lisäävät hengittävyyttä ja tarjoavat erinomaista mukavuutta. Olipa kyseessä kokenut maratonjuoksija tai vähän rennompi juoksija, nämä sukat tarjoavat etua suorituskykyyn. Injinji-puristussukat yhdistävät varpaan erottamisen edut hienostuneeseen puristusteknologiaan. Ne ovat täydellisiä henkilöille, jotka haluavat parantaa verenkiertoa, vähentää lihasväsymystä ja nopeuttaa palautumista. Nämä sukat sopivat erinomaisesti urheilijoille, matkailijoille ja kaikille niille, jotka haluavat lisätukea ja mukavuutta jalkoihinsa. Injinji n perinteiset varvassukat ovat saatavilla erilaisissa tyyleissä ja materiaaleissa tarpeidesi mukaan. Kevyistä, arkisista sukista lämpimiin talvisukkiin, Injinji-varvassukat tarjoavat vertaamattoman mukavuuden, kosteuden hallinnan ja varva-alignmentin. Ne ovat saatavilla laajassa valikoimassa suunnitteluja, mikä tekee niistä täydellisiä urheiluun, ulkoilmaan tai arkielämään. Injinji-peitosukat on suunniteltu lisäämään mukavuutta ja suojausta. Nämä ohutta ja kosteutta siirtävät sukat voidaan laittaa muiden Injinji-sukkien tai tavallisten sukkien alle lisäkerroksen hankaumien estämiseksi ja sukkien yleisen tuntuman parantamiseksi. Olipa kyseessä pitkä vaellusretki tai vain tarve lisäkerrokselle arkisissa kengissä, Injinji-peitosukat tarjoavat ratkaisun.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje