up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Inov8 Extreme Thermo

Inov8 Extreme Thermo

plus
Inov8

Inov8 Extreme Thermo

Tuotekuvaus Inov8 Extreme Thermo

Innovatiivisen Polartec® Alpha® -eristyksen ansiosta tämä hengittävä juoksupyörä on suunniteltu pitämään kädet lämpimänä talvella, kun olosuhteet ovat kylmät ja kuivat.

Mobiililaitteita voidaan käyttää kädessä pidettäessä.

Edut:

Aktiivinen eristys: Polartec® Alpha® -eriste säätelee lämpöä ja siirtää kosteutta - täydellinen aktiiviseen käyttöön ja poikkeuksellisen hengittävyyteen.

Lisäkestävyys: Silikonikynnys kämmenellä auttaa parantamaan pitoa, kun se kulkee pylväillä.

Mobiililaitteen ystävällinen: Sormirenkaan pehmuste on suunniteltu siten, että juoksija voi käyttää mobiililaitetta ottamatta käsineitä pois.

Talvi valmiina: Kylmät kädet (jotka tavallisesti voivat lyödä lyhyen leikkauksen) eivät ole ongelma, edes vuoden kylmimmissä kuukausina.

Lisää turvallisuutta: Käyttämällä kiinnitettyjä rannekelloja juoksija minimoi riskin siitä, että kynä on kadonnut.

Se tarkoittaa myös, että letku voidaan nopeasti asettaa / irrottaa tarvittaessa.

Paino:.Haluatko lisää juoksu ja triatlon tuotteita Inov8:lta? runnerinn:sta, omasta juoksu ja triatlonverkkokaupastasi, löydät laajan valikoiman juoksu ja triatlontuotteita, kuten Inov8 Extreme Thermo. Tällä hetkellä Inov8 Extreme Thermo on saatavilla runsaasti varastossamme. Asiakkaidemme tarpeet ovat meille tärkeitä ja valitsemme aina kaikki juoksu ja triatlonvarusteet erittäin huolellisesti yksityiskohtia tarkastellen.

Ominaisuudet Inov8 Extreme Thermo

Käsineet
Rukkanen
Väri
Musta
Ominaisuudet
Lämpökerrasto

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Hyvä lämmöneristys

-

Hyvä lämmöneristys kylmällä säällä

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

Aiheeseen liittyvät tuotteet

clouse menu Sulje
up up