up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Instinct trail Nesteytysliivi PX 3.1L

Instinct trail Nesteytysliivi PX 3.1L

Instinct trail Nesteytysliivi PX 3.1L

plus
Instinct trail

Instinct Trail Nesteytysliivi PX 3.1L

Tuotekuvaus Instinct trail Nesteytysliivi PX 3.1L

PX: 3,1 LITTARI INTUITIIVINEN HYDROTUSRATKAISU. Yksinkertainen, kevyt ja minimalistinen vaihtoehto tarvikkeesi kantamiseen.Ei purista ja ei poistu. Ihanan yksinkertainen, PX kuljettaa diskreettisesti kaikki tärkeät asiat.Kuten toisen ihon, se on suunniteltu jäämään huomaamatta !. Korkean istuvuuden ansiosta PX mahdollistaa välittömän ja helpon pääsyn nesteytykseen, syöttöön, pylväisiin ja säätöihin. Säädettävät rintalastan etummaiset hihnat ja ainutlaatuinen joustava sivulenkkijärjestelmä mahdollistavat mukautetun asennuksen melkein mihin tahansa vartaloon. Löydä vakaus, ehdoton liikkumisvapaus, välitön pääsy säilytystilaan ja rajoittamaton hengitys. Taskujen optimaalinen sijoittaminen ja säädöt luonnolliselle, vaivattomalle ja intuitiiviselle käytölle.Kevyt ja hengittävä hunajakennoverkko takaavat ilmanvaihdon ja hikojen poistumisen tinkimättä lujuudesta tai luotettavuudesta.PX kuljettaa helposti: 2 x 500 ml nesteytystä (EI sisälly) . Feed. Sadetakki. Turvapakkaus. Puhelin. Valonheitin. Navat.FONTALAISET RATKAISUT: 2x 500ml nestetaskut + joustavat puristusjohdot, joissa on automaattinen lukitus. Istuu korkealla välitöntä ja vaivatonta käyttöä varten. 2x 500ml rehun säilytystaskut: erityisen suuri säilytystila ja helppo pääsy. 1x 100ml olkatasku, joustamaton sisäinen johtorengas + pilli. Turvallisuussyistäsi ja muusta. Edessä pystysuora napakiinnitys (sekä vasen että oikea puoli).DORSAL-RATKAISUT: 1x 500 ml vaakatasku, joustavalla puristusjohdolla ja automaattisella lukituksella + tarranauhajärjestelmällä. Käytä sadevarusteitasi heti ensimmäisestä pudotuksesta poistamatta laukkua !. 1x 300 ml: n vaakasuora alatasku, jossa napinläppä on suljettu, antaa keskitetyn pääsyn turvapakettiisi, ajovalaisimiin, käsineisiin, käsivarret lämmittimiin.POLLINEN RATKAISU: 1 etunavan kiinnitysratkaisu.Etu: pystysuoraan oikealle ja vasemmalle.SÄÄDÖT & FIT. 2 säädettävää rintahihnaa, jotka on asennettu 20cm liukusäätimille = sopivat pystysuoraan ja vaakasuoraan. 2 kaksinkertaista '' S´-joustavaa ristiinnauhaa automaattisella lukituksella: '' lentosuuntaan '. 2 joustavaa puristusjohtoa, joissa automaattinen lukitus takataskun ylä- ja alaosaan.Jos pidät Instinct trail Nesteytysliivi PX 3.1L:sta, tutustu myös muihin Instinct trail:n juoksu ja triatlontuotteisiin Nestetytys osastollamme ja Kuntoiluliivi katalogissamme. Lisäksi, kun teet ostoksia runnerinn:ssa, omassa juoksu ja triatlon verkkokaupassasi, liityt samalla suureen urheiluyhteisöömme, josta voit saada hyviä vinkkejä, lukea tuotearvosteluja ja parhaita tarjouksia, joista olet kiinnostunut.

Ominaisuudet Instinct trail Nesteytysliivi PX 3.1L

Väri
Musta
Tilavuus
11-20 L
Sukupuoli
Unisex
Ikä
Aikuiset

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Instinct trail Nesteytysliivi PX 3.1L

10 pistettä

-

Mukava, kevyt, hyvä istuvuus

Instinct trail Nesteytysliivi PX 3.1L

Rate

-

Hyvä, kevyt kantaa, erittäin käytännöllinen käytössä

Instinct trail Nesteytysliivi PX 3.1L

Oikein hyvä

-

Oikein hyvä. Rakastan tuota.

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up