up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Instinct trail Nesteytysliivi X 10L

Instinct trail Nesteytysliivi X 10L

Instinct trail Nesteytysliivi X 10L

Instinct trail Nesteytysliivi X 10L

Instinct trail Nesteytysliivi X 10L

Instinct trail Nesteytysliivi X 10L

plus
Instinct trail

Instinct Trail Nesteytysliivi X 10L

Tuotekuvaus Instinct trail Nesteytysliivi X 10L

Pullot eivät sisälly hintaan.


X saavuttaa suuremman säilytyskapasiteetin, mutta pysyy erittäin kompaktina, hengittävänä ja minimaalisella vartalokontaktilla.

Sen ainutlaatuinen muotoilu noudattaa yhtä Instinctin päätavoitteista; pääset helposti käsiksi kaikkiin oleellisiin tarvikkeisiin irrottamatta liiveäsi juoksemisen aikana.
Korkealla istuva X tarjoaa huomattavan mukavuuden, vakauden ja liikkumisvapauden.
Olipa kyseessä vesirakko, pullot tai pehmeät pullot, valinta on sinun.
Taskujen ja säätöjen optimaalinen sijoitus mahdollistaa luonnollisen, vaivattoman ja intuitiivisen käytön.
Sen olkahihnat tarjoavat ainutlaatuisen säilytystilan kaikelle/kaikelle mahdolliselle ruokinnassa, nesteytyksessä ja säilytystilassa. Säilytä älypuhelimesi turvallisesti ja välittömästi yhdessä kahdesta erittäin suuresta vetoketjutaskusta.

Kevyt ja hengittävä hunajakennoverkko varmistaa ilmanvaihdon ja hienpoiston tinkimättä vahvuudesta tai luotettavuudesta.

Säädettävät rintalastan etuhihnat ja ainutlaatuinen hienostunut sivujoustonauhajärjestelmämme mahdollistavat mukautetun istuvuuden melkein mihin tahansa vartalotyyppiin.

Löydä vakaus, liikkumisvapaus ja rajoittamaton hengitys.SÄÄDÖT & SOPIVUUS
- 2 säädettävää rintahihnaa, jotka on asennettu 20 cm:n liukusäätimiin = mukautettu pysty- ja vaakasuoraan.
- 2 kaksinkertaista joustavaa "S" -ristinauhaa automaattilukolla: "lennossa" -puolen säätö!
- 3 joustavaa puristusnarua automaattisella lukituksella ylä- ja alataskuille.


Pidätkö Instinct trail Nesteytysliivi X 10L tuotteesta? Käy juoksu ja triatlon verkkokaupassamme ja tutustu laajaan valikoimaamme Nestetytystuotteita ja -tarvikkeita, jotka auttavat sinua toteuttamaan vapaa-ajan suunnitelmasi ja nauttimaan urheilusta. Takaamme, että kaikki juoksu ja triatlontuotteemme ovat alkuperäisiä ja täydellisessä kunnossa. Älä odota enää kauempaa! Nestetytys valikoimamme tuotteita on saatavilla monissa eri väreissä ja malleissa.

Ominaisuudet Instinct trail Nesteytysliivi X 10L

Väri
Musta
Keltainen
Tilavuus
0-10 L
Sukupuoli
Unisex
Ikä
Aikuiset

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Instinct trail Nesteytysliivi X 10L

Arvostelut

-

Saapui eilen, laitoin sen heti päälle ja mukana tuli 10km varoitus, mutta pidän tästä tuotteesta tosi paljon.Se on pieni mutta hyvä tuote käyttää.

Instinct trail Nesteytysliivi X 10L

Instinkt trail x 10l

-

äärimmäisen hyvä reppu, joka on erittäin harkiten tehnyt jokaisen yksityiskohdan. Monilla pienillä taskuilla, joihin voit systemaattisesti tallentaa kaiken mitä tarvitset maastojuoksuun. Joustonauhajärjestelmän avulla voit säätää sen optimaalisesti vartalon mukaan, jotta se ei sotkeudu etkä menetä mitään.

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up